NOKİA N86 dan ANLAYAN VARMI ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crzy_emr

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA N86 dan ANLAYAN VARMI ???
ben 2 hafta önce n86 aldım internette biraz gezdim baktım bir sürü konular ve başlıklar var benim bir kaç sorum olacak..

1-) n-gage oyunlarını nasıl yüklerim.oyunları indirip kurmaya çalışıyorum ama olmuyo kurulurken setup dosyasını siliyo telefon.. anladığım kadarıyla telefonu hacklemek gerek bu nasıl olacak ?? şuan telefonun en son sürümünü yükledim sw güncelle diye bir yerden yazılım sürümü 30.009 yazıor..

2-) bu telefon için ücretsiz navigasyon özelliği varmış nokia nın sitesine girdim bi türlü yapamıyorum bunu anlatabilirimisiz ? telefonu aldığımda kutudan çıkan Nokia Ovi Suite cdsini bilgisayara kurdum orda nokia map loader die bir yer ordan Türkiye yi bulup 50 mb lık bir harita indrdim ama bu telefona nasıl kurulcak anlamadım.. ??

3-) bu telefonda kronometre ve geri sayım sayacı nerede onuda bulamadım.. ???

yardımcı olacak arkadaslara şimdiden teşşekürler....

Lacrymosa

Üye
ben 2 hafta önce n86 aldım internette biraz gezdim baktım bir sürü konular ve başlıklar var benim bir kaç sorum olacak..

1-) n-gage oyunlarını nasıl yüklerim.oyunları indirip kurmaya çalışıyorum ama olmuyo kurulurken setup dosyasını siliyo telefon.. anladığım kadarıyla telefonu hacklemek gerek bu nasıl olacak ?? şuan telefonun en son sürümünü yükledim sw güncelle diye bir yerden yazılım sürümü 30.009 yazıor..

2-) bu telefon için ücretsiz navigasyon özelliği varmış nokia nın sitesine girdim bi türlü yapamıyorum bunu anlatabilirimisiz ? telefonu aldığımda kutudan çıkan Nokia Ovi Suite cdsini bilgisayara kurdum orda nokia map loader die bir yer ordan Türkiye yi bulup 50 mb lık bir harita indrdim ama bu telefona nasıl kurulcak anlamadım.. ??

3-) bu telefonda kronometre ve geri sayım sayacı nerede onuda bulamadım.. ???

yardımcı olacak arkadaslara şimdiden teşşekürler....

İlk 2 sorunun cevabı gerçekten uzun ve insanın eli klavyeye gitmiyor. Yine de 2. sorunun cevabını vereyim.

Telefonu bilgisayara USB ile PC Suit modunda bağla. Nokia Map Loader telefona bağlanmadan haritayı indirmez. Telefona bağlandı gibi bir şey görürsün. Ordan Türkiye haritasını indireceksin. (Galiba yapmışsın zaten. Nokia Map Loader'de sorunsuzca haritayı indirdiysen onu telefonuna atmıştır o.)

Navigasyon için Nokia Maps'i (Nokia Haritalar) açmalısın. Yanılmıyorsam sağ alt tarafta sinyal durumu çıkar. Uyduya bağlanmasını bekleyeceksin. Uyduya bağlanmak uzun sürebilir. Kapalı ortamda uyduya bağlanamazsın. Açık alanda olmalısın.

Ben Nokia Maps yerine telefona başka bir navigasyon programı yüklemenizi tavsiye ederim. Forumda var.

*Nokia Maps'i açtığınızda haritaya girdiğinizde ekran bomboş görünebilir. Çünkü en az bir kere uyduya bağlanmadan harita görüntüsü gelmez.

*Uyduya hemen bağlanmak için şebekeyi kullanabilirsin. Nokia Maps'i açtığında senden şebeke bağlantı izni isteyebilir. Evet dersen uyduya hemen bağlanır. İzin istemiyorsa ilgili seçenek kapalıdır. O seçenek 5800'da Uygulamalar>Yer>Konumlama>Konumlama Yöntemleri>Şebeke Tabanlı kısmından açılıyor. Hiç N86 kullanmadığım için N86'daki yerini bilmiyorum.

crzy_emr

Üye
    Konu Sahibi
sagol kardesim anladım olayı ;)) birde bu telefon için uygun kronometre yokmu ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt