Nokia N86 8Mp Yardım lütfen Tema,Oyun konusun'da...

Sponsorlu Bağlantılar

TeLesme

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N86 8Mp Yardım lütfen Tema,Oyun konusun'da...
Arkadaşlar bana N86'da kullanabilecegim oyun ve tema verirmisiniz lütfen.Forum'da aradım ve birkac tane attım ama oyunları calıstıramadım.Muzikler tamam tema'da atıyorum desteklemiyor diyor.Yardım ederseniz memnun kalırım.

Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: raci ve moonstar80

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
arkadaşım öncelikle çok güzel bir telefon almışsın güle güle kullan yanlız şöle bir sorunun var
N86 yeni oldugu için her program uymaz biraz bekleyceksin, uysa bile sertifilaan gerekecek programları onun içinde telefonunun imei ile sertifika dosyaları alman gerekecek bunun içim symbian destek bölümüne bak oky.
Merak etme zor şeyler degil önce insana zor gelir ama hemen çözersin.tema için sana pm atarım burda paylaşamam reklama girer:oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
beklicen biraz arkadaş :)

TeLesme

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkür ederim ilginizden ötürü..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
niye beklesin ki Symbian OS 9.3 sürümü o bölümde istemediği kadar program var..

• Beğen
Tepkiler: cCc Maxcı cCc
blackwhite_52

blackwhite_52

Üye
hayırlı olsun

narkoz30

narkoz30

Üye
Arkadşlr bende de aynı telefon var şaka gib ya gps ine 10gün süre koymuşlar sonrası kol böreği bu tele uyan oyun vs ne varsa istiyorum ücreti ne ise de veririmyada telefonu satacam yok pahasına :S bana yardım edecek arkadaşları [email protected] da bekliyorum şimdiden teşekkürler.

kaya1983

Üye
arkadaşlar bendede n86 var fakat n-gage oyunları indiremiyorum biliyorum bu telefondan kaynaklanan bi problem degil sadece benim bilgisayara olan cahillihimden kaynaklanıyor olabilir bana adım adım oyun yükleme konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum

eswerrr

eswerrr

Üye
bende aldım cok gus el bı tel

bahadirarslando

Üye
arkadaşlar N86 alıcam ama öncelıkle bır sorum olcak..TEKNOSA dan alınan 4-5 adet N86 buldum ve fıyatları 750-800 arası..ama diğer mağzalardan alınan N86 lar ıse 850-1000 TL arası..neden böyle?TEKNOSA dan alınan cihazlarda bır sorunmu var?...

bahadirarslando

Üye
arkadaşlar N86 alıcam ama öncelıkle bır sorum olcak..TEKNOSA dan alınan 4-5 adet N86 buldum ve fıyatları 750-800 arası..ama diğer mağzalardan alınan N86 lar ıse 850-1000 TL arası..neden böyle?TEKNOSA dan alınan cihazlarda bır sorunmu var?LÜTFEN yardım..TEKNOSA daki kutuların üstunde KVK yazıyormu?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar N86 alıcam ama öncelıkle bır sorum olcak..TEKNOSA dan alınan 4-5 adet N86 buldum ve fıyatları 750-800 arası..ama diğer mağzalardan alınan N86 lar ıse 850-1000 TL arası..neden böyle?TEKNOSA dan alınan cihazlarda bır sorunmu var?LÜTFEN yardım..TEKNOSA daki kutuların üstunde KVK yazıyormu?

bahadirarslando

Üye
arkadaşlar N86 ların arkasında Chına yazıyor. Bi problem olurmu? Finlandıye deılmı?

muiestyfa

Üye
ben yenı aldım n86 yı kvk lıneden çin malı diye sordum aldıgım cevap nokıa çinde fabrıka kurmuş kendı fabrikasında üretıyor muşyanlız süper bir telefon n 97 bunun yanında hikaye ha birde n 97 de de madein çin yazıyo

speed944

speed944

Üye
oyun konusunda pek fazla cesıdı yok n gage oyunlarını arastırıp yuklemen gerek ama suan en ıyı tema sıtesı uye oldugun takdırse sanırım ya gunluk 10 tane yada sınırsız tema ındırme sansın var ZEDGE.NET sitesidir üstelik hemen hemnen bütün telefonların destegi mevcut "tema,hazır mesaj,walpaper, zil sesleri,kucuk video goruntuleri (3gp),hatta oyunlar ama oyunlar ucretlısureklı ınternet ıstıyor zaten siteye girince ne kadar klaıtelı oldugunu anlayacaksın

sametaslan06

Üye
ya arkadaşlar bendede aynı tele fon var ama ne oyun bulabiliyorum nede tema
:S

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Hyırlı olsun..

kemal21

kemal21

Üye
beyler simbyan s60 v3 bölümüne bakın önce sistem modifikasyon da cihazı h a c k leyin sonra istediğiniz pro falan indirip kurarsınız

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Zedge'de de var baktım ben .

flybyblue

flybyblue

Üye
arkadaşım piyasadaki n86ların hepsi çinde üretiliyor nokia çinde fabrika açmış orada üretiyor artık adamlarda kalkıp finlandiya yazamazlar herhalde ayıp olur:kop:

Üst Alt