Nokia N82 Yazılım Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N82 Yazılım Güncellemesi
Nokia bugün sitesinde son modellerinden olan N82 için yeni sürüm yazılım güncellemesini yayınladı. Bir önceki versiyon olan 10.0.046'dan versiyon 11.0.117'ye yapılan güncellemede bir kaç küçük hata giderilmiş ve stabilite arttırılmış.

Bu güncellemenin dikkat çekici özelliği ise ilk "Kullanıcı Bilgileri Koruma" (UDP - User Data Preservation) desteği sağlayan yazılım güncellemesi olması. Bu sayede güncellemeden önce cep telefonunuzdaki bilgilerinizi yedeklemenize gerek kalmıyor. Yazılım yükseltme işleminden sonra kaldığınız yerden kullanıma devam ediyorsunuz. teknomag.com

Gelecek güncellemelerde WRT (Web Run-Time) ve Flash Lite 3'ün de bulunması bekleniyor. Flash Lite 3 olmadığından şuan için YouTube Mobil servisinden faydalanılamıyor.

sitesinin izlenimlerine göre yeni FW ile

- Lens kapağının hızlı açılıp kapanmasıyla kamera başlatılırken "Unexpected error…" hatasının alınmamasına yönelik gelişme sağlanmış
- Müzik çaların Bluetooth aksesuarından kontrolü sırasında donması çözülmüş teknomag.com
- Harita uygulamasında uzun kapanış süresi, kendini resetleme giderilmiş ve Çince adres arama eklenmiş

• Beğen
Tepkiler: chousein, asla_olmaz ve kazım74

engin_erg

engin_erg

Üye
ben nedense telefon yazılımını bir türlü bulamadım nokia'nın kendi sitesinde hepsi var ama n82 yok arkadaş altını üstüne getirdim ama bulamadım yaws

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bulamazsın zaten..nokia software updater programını pc ye kurup öyle yükleyeceksin..

antygen

Üye
şu anki son versiyon nedir acaba? ben updatep programını açıyorum ama uygulama başlatılıyor diyor ve uzun süre bekliyor. yaklaşık 20 dk bekleyip kapatıyorum bende. neler yapabilirim acaba?

turanncan

Üye
slm kimse yokmu

canikli1

Üye
arkadaşlar eski versiyona dönmek istemiyorum vara yeni versiyon yüklemese idim programlara hiç destek yok ne yapacam bilmiyorum

edi35

edi35

Üye
linki bulamaadım

tuna_14

Üye
Arkadaşlar bende v20 guncellemesını yaptım ama telefon ingilizce oldu. ve baskada gunceleme bulamadım telefon hala ingilizce nerden bulabılırım türkçe versiyonunu.. acilen bulmam lazım arkadaslar ingilizcede mesaj felan yazılmıyor t9dan...

Üst Alt