Nokia N82 Sertifikasız Programlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaGa21

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N82 Sertifikasız Programlar
Merhaba saygıdeğer arkadaşlar kulandığım Nokia N82 her programı yüklemiyor. Sertifika sorunu çözemedim çünkü cihazım son sürüm sertifika alma alkamak için uraştım opda servisi vermiyor çin sitesi de sorun çıkardı. Şimdi sizden isteğim elinde sertifika hatası vermeyen başka tabirile imzal programlar olan arkadaşlar benimle paylaşırsa ya da sertifikalı program veya sertifika sorunu vermeyen program bulabilceğim bir adreste olabilir. Arkadaşlar gerçekten çok lazım daha önceki telefonumda hiç sorun yaşaşamıştım yardıöcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekürler.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
İl-açlı diye tabir ettiğimiz uygulamalar işlem gereği içi açılır ve sertifikası gider. Yani il-açlanmış ve imzalanmış uygulama yok gibi 1şeydir. OPDA, BinPDA gibi il-aççılar imzalı yayınlayabilirler ama sende onların kök sertifikası yüklü olması lazım. Bunu yüklemen için de yine sertifikaya ihtiyacın var.

Ücretsiz uygulamaları yükleyebilirsin ama. Fring, Slick vs...
Uygulamalar bölümüne bak.

Ben OPDA olayının peşini bırakma derim. :)

SaGa21

Üye
    Konu Sahibi
Reisi-İeagles, arkadaşım haklısınız bununda farkındayım sertifikasız olmaz bu işler daha öncede belirmiştim sanırım ben sertifika veren servislere güvenmiyorum o yüzden sormuştum şu an telefonumda sybian programlar var mesela silc Lpb TV Garmin Mobilce Secore vb benimde amacın şirket bazlı programlar bulmak ve kulanmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt