king512
Üye
-
Konu Sahibi
-
n95 de çift hoperlör var hemde n95 ses olarak daha iyin82 ye alırsın 40 ytl ye bir 8 gb hafıza kartı olsun sana 8 gb.artı olarak n 82 nin çift hoparlörü var n 95 te yok.navigasyon n 82 de daha hızlı.artı ekran camı çizilirse çok kolay bir şekilde yenisini alıp değiştirebilirsin.n 95 te sadece ekran camı değişir mi bilmiyorum.ayrıca oyun oynamak özellikle n gage 2 oyunları n 82 de daha ergonomik. n 95 te ve kayar kapak zamanla laçkalaşabiliyor.diğer tüm özellikler birebie aynı.
--------------- Ekleme ---------------
n82 ye alırsın 40 ytl ye bir 8 gb hafıza kartı olsun sana 8 gb.artı olarak n 82 nin çift hoparlörü var n 95 te yok.navigasyon n 82 de daha hızlı.artı ekran camı çizilirse çok kolay bir şekilde yenisini alıp değiştirebilirsin.n 95 te sadece ekran camı değişir mi bilmiyorum.ayrıca oyun oynamak özellikle n gage 2 oyunları n 82 de daha ergonomik. n 95 te ve kayar kapak zamanla laçkalaşabiliyor.diğer tüm özellikler birebir aynı.
1.N95 8GB ÇİFT HOPARLÖR VARn82 ye alırsın 40 ytl ye bir 8 gb hafıza kartı olsun sana 8 gb.artı olarak n 82 nin çift hoparlörü var n 95 te yok.navigasyon n 82 de daha hızlı.artı ekran camı çizilirse çok kolay bir şekilde yenisini alıp değiştirebilirsin.n 95 te sadece ekran camı değişir mi bilmiyorum.ayrıca oyun oynamak özellikle n gage 2 oyunları n 82 de daha ergonomik. n 95 te ve kayar kapak zamanla laçkalaşabiliyor.diğer tüm özellikler birebie aynı.
--------------- Ekleme ---------------
n82 ye alırsın 40 ytl ye bir 8 gb hafıza kartı olsun sana 8 gb.artı olarak n 82 nin çift hoparlörü var n 95 te yok.navigasyon n 82 de daha hızlı.artı ekran camı çizilirse çok kolay bir şekilde yenisini alıp değiştirebilirsin.n 95 te sadece ekran camı değişir mi bilmiyorum.ayrıca oyun oynamak özellikle n gage 2 oyunları n 82 de daha ergonomik. n 95 te ve kayar kapak zamanla laçkalaşabiliyor.diğer tüm özellikler birebir aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?