nokia n81 voip ayarlari icin yardim.yardim edene 5 evro kontur atacagim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elitel7979

Üye
    Konu Sahibi
nokia n81 voip ayarlari icin yardim.yardim edene 5 evro kontur atacagim
nokia n81 voip ayarlari icin yardim.yardim edene 5 evro kontur atacagim.ayarlari yapiyorum olmuyor.genis bilgisi olan arkadas lutfen yardim etsin.ayarlari yaptirip calsitirana 5 evro voip konturu atacagim. [email protected]

sorun su dur.internet aramasi yapinca kapsamda wlan yok ikazi variyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Tools / Settings / Connection / SIP settings ayarlarına gidiniz. Aşağıdaki profili yaraınız
Profile Name: xxxx (yani bir isim)
Profile: IETF Default
Access point: (cep telefonunuz ile İnternet'e bağlanmakta kullandığınız WLAN ağı veya 3G ismi)
Public user name: [email protected] (Türkiye'de yaşıyorsanız; sip2.voipvoip.com ) ( 5551231234 hesap örneği yerine size verilen ve 555 ile başlayan xxxx hesap numarasnı kullanın. Telefona kaydettiginizde sip:[email protected] ( veya Türkiye'de yaşıyorsanız; sip:[email protected] ) şeklinde gözükecektir)
Use Compression: No
Registration: "Always on "
Use Security: No

ADIM 2

Proxy Server ayarlarına girmenize gerek yoktur. Aşağıdaki Registrar Server ayarlarını giriniz.
Registrar Server: sip3.voipvoip.com (Türkiye'de yaşıyorsanız; sip2.voipvoip.com )
Realm: voipvoip.com
User Name: 5551231234 ( 5551231234 hesap örneği yerine size verilen ve 555 ile başlayan xxxx hesap numarasını kullanın. Telefona kaydettiginizde sip:sip3.voipvoip.com (veya Türkiye'de yaşıyorsanız; sip:sip2.voipvoip.com ) şeklinde gözükecektir)
Password:Online satın almada kendi verdiğiniz kodu giriniz.
Transport Type: UDP
Port: 5060

ADIM 3

Connection / Internet Tel. ayarlarına gidiniz
"KOMTURK"(555123xxxx), için yeni bir profil yaratın ve adına "xxxx" deyin
Connectivity / Internet tel. / Preferred profile ayarlarında
"xxxx" i seçin
Telefonunuzu REBOOT ederek kapatıp açın. Telefon açıldığında xxxx'e "register" olacaktır
Default call type: GSM ile VOIP aramalarına geçiş için, Tools / Settings / Call / Default call type ayarlarına gidiniz. Normal arama yapma için Cellular seçiniz veya VoIP üstünden arama yapmak için Internet seçiniz.

ADIM 4

Arama yapabilirsiniz!
NOT: Nokia cep telefonlarında 3G üzerinden konuşma veya daha iyi ses kalitesine olanak saklayan "codec" ayarları gibi bazı SIP ayarları gizlenmiştir ancak Nokia web sitesinden veya web sitemizden cep telefonunuz için ek bir yazılım indirerek bu ayarları değiştirebilir ve kullanıma açabilirsiniz.

elitel7979

Üye
    Konu Sahibi
tesk ederim.fakat benim sorunum bu ayarlari yapiyorum..kapsama alaninda wlan yok diyor..wlan da var.fring i kullaniyorum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
N81 için voip yok zaten fring görüyor bu işi boşuna uğraşma bence..

okkoo

Üye
Nimbuzz programını kullanın. ses kailtesi ve çalışması şekli çok daha iyi

--------------- Ekleme ---------------

msn adresiniz üzerinden konuşma yapabiliyorsunuz ve sip ses kaliteside çok çok iyi.

--------------- Ekleme ---------------

msn adresiniz üzerinden konuşma yapabiliyorsunuz ve sip ses kaliteside çok çok iyi.

aspirin5278

Üye
slm arkadasım bilgiler için teşekkürler ses ayarları için ek yazılımdan bahsetmişsiniz ya ismi varmı nasıl bulup indirebiliriz teşekkürler şimdiden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...