Nokia N81 8GB Wiress sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oxytion

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N81 8GB Wiress sorunu
Arkadaslar anlayan arkadaslardan bu konu ıcın yardım bekliyorum simdi benim N81 8GB telefonum var sorunum su ki hattımın internet servşsşnden net bir sekilde internete giriyorum buldugum bazı wiress hatlardan kısıtlı olarak girebiliyorum ama kendi wiress ımdan hirgiremiyorum wiress ı buluyor tanımlıyor ama internete giremiyorum bilgisayara girip istedigimi yapabiliyorum telefonla ama internete giremiyorum acılıyor gıbı oluyor sonra direk menu sayfasına gırıyor bunun nedeni nedir nasıl hallederim bu sorunu yardımcı olursanız sevinirim saygılar!

oxytion

Üye
    Konu Sahibi
ya bu isten anlayan yokmu?

tusubasa

Üye
Kardeşim ağda sorun var telde hehangi bi sorun yok bunun bilgisayarim ağ sihıbazi yani ağ kutusunda 2 tane televiyon anten gibi tavşan kulağı gibi kutunun ustunde var mı varsa şifre doğru girdiğinden eminmisin doğruysa kutuda sorun var

--------------- Ekleme ---------------

Bende dısarda çook ağ sihirbazı buldum sade bağlana bildim diğerlerinde sayfa gelıyo gıbı oluyo ama hata verıyo bazen bağlanıyo dıyo orda takılıyo bitanesınde oldu bağlandı ve bedava oraya gırıyom şifreside 12345678

everest11

everest11

Üye
modemin markası ne bazı modemlerı desteklemez bızım orda dolu sifresiz wifi var yınede baglanmıyor cogu post cıhazına aıt

emn3535

Üye
modeminin güvenlik seviyesini en düsüge getirip dene ben öyle cözdüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt