Nokia N8

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8
Arkadaşlar genel olarak telefondan gerçekten memnunum. değiştirmek istememin tek nedeni değişiklik sevmem.

öncelikli tercihim telefonu takas etmem. telefonu başabaş takas edebileceğim kişiler yazsın. telefonun üstüne para veremem yani üst modeller takas teklifinde bulunmasınlar lütfen.

hatay da ikamet etmekteyim. diğer illere kargo ile anlaşılarak gönderilebilir,

takas değil de satın almak isteyenler için fiyatı : 370 lira

1 yıl garantisi devam etmekte.
HDMl kablosu ,otg kablosu kutusu vs herşey vardır.

tek kusuru fotoğrafta da görüldüğü üzere üst kısmında çok az bir sıyrılma, en üst parça kasadan bağımsız yani istenirse değiştirilebilir. telefoncuya sordum 15 lira ya değiştirilir dedi.

buyrun bunlarda fotoğraflar;

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
galaxy gio ile takas yapar mısın sayfama beklerim androide geçmek için en iyi seçimlerden birisidir , geçiş için uygun bir telefon
http://www.maxicep.com/cep-telefonu.../galaxy-gio-saglam-ciziksiz-kilif-825203.html

- - - Eklendi - - -

not:cidden bu telefonla ilgileniyorum yüksek ihtimal kendiminkini satınca bunu alcaktım zaten...

kardeşim zaten ben htc willdifire s ten sonra n8 aldım yani bir kaç ay android kullanmışlığım var :) ayrıca senin telefonunun kamera flashı yok. bu kafamı kurcalamakta...

ram dahili hafızası ne kadar telefonunun ?

4un6si

4un6si

Üye
neden kafanı kurcalayayım , telefonun değeri 350 lira ve f/p telefonu n8 de çalıştıramadğın birçok şeyi çalıştırabiliyorsun ve
htc wildfire s de Qualcomm MSM7227 600MHz ilemci işkemci varken Qualcomm MSM7227-1Turbo 800MHz
işlemci var dikkat ederim turbo ve bu yüzden 800 mhz in üstüne rahatça çıkabiliyor ve hız aşırtma yapılabiliyor , bataryası daha uzun ömürlü ve daha ince ve hafif , dediğim gibi işlemci olarak çok daha üstünde wildfire s den ve samsungio.com gibi türkçe olan birçok sırf bu telefon için açılmış birçok site var ve oldukça dolular , bi sayfama bak istersen

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
neden kafanı kurcalayayım , telefonun değeri 350 lira ve f/p telefonu n8 de çalıştıramadğın birçok şeyi çalıştırabiliyorsun ve
htc wildfire s de Qualcomm MSM7227 600MHz ilemci işkemci varken Qualcomm MSM7227-1Turbo 800MHz
işlemci var dikkat ederim turbo ve bu yüzden 800 mhz in üstüne rahatça çıkabiliyor ve hız aşırtma yapılabiliyor , bataryası daha uzun ömürlü ve daha ince ve hafif , dediğim gibi işlemci olarak çok daha üstünde wildfire s den ve samsungio.com gibi türkçe olan birçok sırf bu telefon için açılmış birçok site var ve oldukça dolular , bi sayfama bak istersen

yok kardeşim sen kafamı kurcalamıyorsun kafamı kurcalayan şey senin telefonun da kamera flashı olmaması . peki ramı ne kadar ?

alparslan46

Üye
kardeş sahibinden.com da get açabilirmisin

4un6si

4un6si

Üye
rami diğer telefonlara göre biraz farklı 128 mb ama çoğu boş ben htc wildfire s kullandıktan sonra gioyu aldım ve wildfire s i de arkadaşıma hediye ettim çok memnunum çok daha kaliteli bi telefon sadece kamerası biraz daha düşük ama fokusu olduğundan çok net çekebiliyorsun ve htc wildfire s de emulatör ile oynayamazken gioda çok iyi performans aldım...

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
rami diğer telefonlara göre biraz farklı 128 mb ama çoğu boş ben htc wildfire s kullandıktan sonra gioyu aldım ve wildfire s i de arkadaşıma hediye ettim çok memnunum çok daha kaliteli bi telefon sadece kamerası biraz daha düşük ama fokusu olduğundan çok net çekebiliyorsun ve htc wildfire s de emulatör ile oynayamazken gioda çok iyi performans aldım...

kardeşim linkine baktım da linktin de bir sürü oyunu çalıştırdığını söylemişsin, ama ram 128 mb, nasıl oluyor bu ? ram farklı derken neyi farklı ki ?

DalvikCache

DalvikCache

Üye
gio çok kötü bir telefon 3 ay kullandım tavsiye etmiyorum 300 e galaxy s1 ler xperia neo lar varken

DalvikCache

DalvikCache

Üye
kimse ace2 ile değişmezki

- - - Eklendi - - -

ace en azından 3.5 ekrana ve 5mp flaş lı kameraya sahip

4un6si

4un6si

Üye
pardon 128 yamışım 278 ama ace den daha iyi performans sunuyor çünkü ekran bğyüdükçe işlemci daha zorlanıyor bunun ekranı 3.2 inch olduğundan performans oldukça artıyor ve overlockla 1000 hz çıkabiliyor

- - - Eklendi - - -

ben telefon alırken ace alacaktım ama bunu aldım çünkü kendim alıp benchmarklar yaptım ve oyunlar denedim ace vasat hatta arkadaşın teki sırf bana hava olsun diye gitti ace aldı(seninkinin bi üstü muhabbeti) adam benim çalıştırdığım oyunları bırak daha angry birds i çalıştıramıyordu

- - - Eklendi - - -

ayrıca bunu izle

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
peki kardeşim şu sorularıma da cvp verir misin ?

1- internette gezinme olayında telefon nasıl ? opera mobile de falan donma oluyor mu ?

2- günde ortalama 150/200 mesaj atan birisiyim. şarjı ne kadar gider yani sabahtan akşama kadar rahat yeter mi ?

3- htc wildifire s in dokunmatiği muhteşemdi. bunun ki de öyle mi ?

4- wildfire s te hafıza engeline takıldım. yani birkaç uygulama yükledikten sonra hafıza az diye uyarı veriyordu bunda da aynı sorun var mı ?

5- ve de takas yapacaksak takas işlemini nasıl yapacağız ? senin de takas etme sebebin nedir telefondan memnun değil misin ?

çok soru sorduğumun farkınnda yım. anlayışla karşılayacağını umuyorum ;)

4un6si

4un6si

Üye
1-şu anda kendimde opera kullnıyorum 0 problem
2-mesaj atacaksan sabahtan akşama kadar gider
3-wildfire s den çok daha güzel dokunmatiği oldukça hassas ve sorunsuz
4-aynı şekilde ama sana root atıp veriyim mi ? sd karta kurma programı da yüklerim
5-sahibinden.com gibi sitelerden yaparız eğer anlaşırsak onu araştırırız...
yok soruların isabetli sorular çok da soru sormamışsın aslında :D telefonu bırakma sebebim symbian'a aşıklığım ve n8 i çok sevmemden dolayı

ayrıca benim de senden iki isteğim ve bir sorum var :
sorumdan başlarsak : sen telefonunu neden bırakıyorsun ?
birinci isteğim : telefonların çalışıp çalışmadığını bi şekilde garantiye alsak iyi olurdu
ikinci isteğim ise :ben telefonun yanında verilen kulaklığı kullanmıyordum başka bir kulaklığı kullanıyordum ,ben kutunun içine 10 lira koysam sen kendine daha güzel bi kulaklık alsan diyorum ben alacağıma dışardan ücretini vereyim sen sevdiğini al dedim

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
aslında daha soracaktım ama şimdilik bu kadar yeter dedim :) kardesim bende telefonu değiştirmemın nedeni sadece değişiklik olsun diye. Şu ana kadar en çok kullandığım telefon n70 ti onu de bir sene kullandım. Diğer tüm telefonlarım 6 ayı geçmedi :) kulaklık konusuna gelince. Benim telefonun kulaklığı orjinal ama bir tek i bozuldu . O yüzden tek çalışıyor şimdi. Kulaklıklar eksik olsa sorun olmaz. Istersen de bu haliyle koyabilirim.'

garantiye nasıl alacağız peki akln da bir fikir var mi ?

Ayrıca bu gio nun gio 2 gio 3 gibi modelleri var mi ? Dün sahibinden.com da baktım da 300 den fazla kimse satmıyor.

ve son olarak eğer sd karta yükleme programı olursa hafıza problemi yaşamam değil mi ? Symbian de hiç böyle sorun yaşamadım. 16gb dolana kadar program yükleyeblrm.

4un6si

4un6si

Üye
ayrıca telefonda oyun oynama durumu nasıl gio kadar oynanış var mı , popüler oyunları bulabilr miyim ?

- - - Eklendi - - -

1-tamam kulaklıklar iptal...
2-gio 1 ,2 yok
3-ama adamlar telefonu haşat etmişler çoğuyla konuştum hepsi mahfetmiş telefonu , n8 i de 150 liraya hatta 100 liraya satan var emin olamıyorsun ki
4-sd karta kurabilirsin uygulamalrı sorun olmaz hatta eğer istersen root atarım ben telefona , garantisi rootlu kullandığı süre boyunca yoktur ama sonra birkaç ufak işlemle yine root tan kurtarabilirsin ve garanti geri gelir ama istemezsen yapmaya da bilirsin
sana nasıl yapacağını da anlatabilirim hatta bana siteden danışabilirsin
bu arada garantiyi böyle küçğmsüyorum çünkü çok sağlam arkadaşımın ace i 1,5 metreden düştü bana mısn demedi aynı malzeme olduğu için bu da aynı şekilde dayanıklı eğer zaten yazılım olarak sorun yaşarsan (ki ben hi yaşamadım ) bana danışırsın

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca telefonda oyun oynama durumu nasıl gio kadar oynanış var mı , popüler oyunları bulabilr miyim ?

- - - Eklendi - - -

1-tamam kulaklıklar iptal...
2-gio 1 ,2 yok
3-ama adamlar telefonu haşat etmişler çoğuyla konuştum hepsi mahfetmiş telefonu , n8 i de 150 liraya hatta 100 liraya satan var emin olamıyorsun ki
4-sd karta kurabilirsin uygulamalrı sorun olmaz hatta eğer istersen root atarım ben telefona , garantisi rootlu kullandığı süre boyunca yoktur ama sonra birkaç ufak işlemle yine root tan kurtarabilirsin ve garanti geri gelir ama istemezsen yapmaya da bilirsin
sana nasıl yapacağını da anlatabilirim hatta bana siteden danışabilirsin
bu arada garantiyi böyle küçğmsüyorum çünkü çok sağlam arkadaşımın ace i 1,5 metreden düştü bana mısn demedi aynı malzeme olduğu için bu da aynı şekilde dayanıklı eğer zaten yazılım olarak sorun yaşarsan (ki ben hi yaşamadım ) bana danışırsın

pes 2011 falan bir sürü oyun var. ama kardeşim ben vazgeçtim. çünkü kıyasladan baktım da iki telefonu kıyasladım gerçekten çok düşük kalıyor gio. tek artı yanı var oda android olması. multimedia çok düşük. en azından kamera flası veya ön kamerası olsa değerlendirilirdi ama oda yok. sahibinden de baktım en yüksek isteyen kişi 300 istiyor. telefonun sıfırı zaten 439 lira.. sağolasın kardeşim

4un6si

4un6si

Üye
ham işlemcisi hem rami geçiyor ama n8 i
Qualcomm MSM7227-1Turbo 800MHz var gioda n8 de ise
ARM 11 680MHz
278 MB ram var gio da n8 de ise 256 MB
neyse sen bilirsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt