Nokia N8

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
ham işlemcisi hem rami geçiyor ama n8 i
Qualcomm MSM7227-1Turbo 800MHz var gioda n8 de ise
ARM 11 680MHz
278 MB ram var gio da n8 de ise 256 MB
neyse sen bilirsin

symbian yazımmsal olarak fazla ram istemez android kadar. örneğin n8 de ki işletim sistemi bir android te olsaydı o telefonu kullanmak ölüm olabilir di.. ama symbian da kullanabiliyorsun...

DalvikCache

DalvikCache

Üye
şöyle bir noktada var gio ve ace te armv6 işlemci var ve bu yüzden android için yapılmış birçok oyun ve uygulama bu cihazlarda çalışmıyor

- - - Eklendi - - -

mesela n8 ve gio donanım karşılaştırması yapılmış ve gio üstün demişler çok yanlış, n8 de symbian için yapılmış tintin hariç tüm hd oyunlar rahatça oynanıyor fakat gio da android için yapılmış ''hiçbir''! Hd oyun oynanmıyor. Bunuda göz önünde bulundurun ki ben zaten gio mu c7 ile takas ettim.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
şöyle bir noktada var gio ve ace te armv6 işlemci var ve bu yüzden android için yapılmış birçok oyun ve uygulama bu cihazlarda çalışmıyor

- - - Eklendi - - -

mesela n8 ve gio donanım karşılaştırması yapılmış ve gio üstün demişler çok yanlış, n8 de symbian için yapılmış tintin hariç tüm hd oyunlar rahatça oynanıyor fakat gio da android için yapılmış ''hiçbir''! Hd oyun oynanmıyor. Bunuda göz önünde bulundurun ki ben zaten gio mu c7 ile takas ettim.

işte benim de demek istediğim bu, ben bu ram ve işlemciyle symbian da istediğim oyunu oynayabiliyorum. çünkü n8 de ayrıyeten grafik kartı varmış... ama bende wildfire s vardı , 512 mb ramı olmasına ragmen hill diye bir oyunda bile donuyordu.... android ile symbianı karşılaştırmak adil olmaz

4un6si

4un6si

Üye
arkadaşım sayfamı belirtmiştim gir bak istiyorsan ben kendim denedim ... neyse zaten telefona gaz verecek değilim alacak olan alsın almayacak almasın

Takipçi Satın Al

Üst Alt