Nokia n8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kahramanlc

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n8
Selam arkadaslar benim n8 telefonum var ama hic bi oyun indiremiyorum indirsemde rar acamiyorum ne kadar ugrastiysamda rar dosyasi yukleyemdim symbian işletmeli bu telefon ona gore program ve oyunlari nasil yükleyecm telefonu yeni aldim pek bi bilgim yok yardimci olabailecek biri varsa sevinirm simdiden teşekurler

kcr

Üye
Rar sıkıştırılmış dosyadır. Bilgisayarında winrar ya da winzip olması gerekir. Bu programlardan birisi kuruluysa dosyanın üzerine gelip sağ tıkla. "Extract here" ya da "Buraya çıkart" a bastığın zaman telefonunda çalışacak olan sis ya da sisx uzantılı dosyayı çıkarır. Onu da telefonuna (e sürücüsüne) kopyalarsan o zaman kurup oynayabilirsin.

Bu arada bilgisayardan değil de telefondan halledeyim bu işi dersen telefonuna winrar'ı kurabilirsin:

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-v1-0-s60v3-s60v5-unsigned-turkce-260360.html

ANIL

ANIL

Admin
Rar dosyasıyla işiniz yok. Symbian'ın uygulama ve oyun uzantısı sis'dir. Symbian^3 Oyunları bölümünden istediğiniz oyunu indirip telefona atacaksınız. İster nokia suite ile ister ayarlar/yüklemeler/yüklenecekler bölümünden elle yükleyebilirsiniz.

Anil-D

Anil-D

Üye
kards hackle kurtul

asigsasi

asigsasi

Üye
adam rar dosya diyor sen hack diyorsun :ehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
rar uzantılı dosyaları açmak için x-plorer isimli dosya yöneticisi programıda kullanabilirsin

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
pc'den rardan çıkarıp sis dosyasını atın ya da yukarıda rar programları verilmiş onları telefona yükleyin o şekilde onların içinden kurabilirsin ya da x-plore ile de halledebilirsiniz ama en kolayı pc'den çıkarıp atın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...