Nokia N8 Web TV nasıl seyredilir ?

Sponsorlu Bağlantılar

sandmaN_1907

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Web TV nasıl seyredilir ?
Sayın arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Eğer bu konu açılmışsa ve de gözümden kaçmışsa şimdiden kusura bakmayın. Benim sizlerden ricam N8'de web tv nasıl seyrediliyor ve ayarları nasıl yapılıyor ? Telefonda Digiturk, National vs.. bir kaç yüklü program var ama çalıştıramadım internete bağlı olmama rağmen. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: orcusss

balkonkusu

balkonkusu

Üye
sen SPB TV uygulamasına bi bak geçen yüklemiştim Show trt felan vardı 15 - 20 saniye felan normal tvden geç geliyo ama güzel program :)

venusutarit

venusutarit

Üye
Dostum bu spb den ben tv izleyemedim bir reklam çıkıyor ekrana uyuz oluyorum

balkonkusu

balkonkusu

Üye
evet o reklam bende de çıkıyor ama sonra kanal gelince gidiyor bağlanma aşamasında çıkıyo sanırım reklam ben wlandan bağlanmıştım :)

sandmaN_1907

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. İş yerinin wireless'ına bağlanıp telefonun içinde mevcut olan web tv lere tıkladığımda hiçbir şey olmuyor. Bu normal midir ? Yoksa illa bu bahsettiğiniz programı yüklemem mi gerekiyor ? Bir arkadaşım kullandığın gsm şebekesinin internetine abone olduğunda daha sağlıklı olabilir dedi. Bu konuda yorumlarınızı rica ediyorum. Saygılarımla.

3onur5

3onur5

Üye
kardeş bu tv programlarında hep aynı belgeseller filmler vs. var bunlar güncellenir mi yoksa hep böylemi :S

SilentOne

SilentOne

Üye
güncellenir inşallah ama gereksiz bir uygulama bnce spb tw indir izle bnce

sandmaN_1907

Üye
    Konu Sahibi
cevap yazan arkadaşlardan anladığım kadarıyla spb tv yüklemekten başka bir çare yok gibi gözüküyor. Bu spb tv içerik olarak zengin mi acaba ? saygılarımla.

Fatih_KkK

Üye
sbp tw de baya bi yabancı kanal var türkçe kanal olarak show trt çeşitleri kanal A yumurcak tv ve cine5 var.. Oldukça kullanışlı bi program wlanda kasmadan tv izleniyo.. vodem hattımı n8e takıp o şekildede izlemiştim takılmadan izleniyo..
bide cnn in masaüstü uygulamasından cnn tv ye bağlanılabiliyo oda çok güzel ;)

sandmaN_1907

Üye
    Konu Sahibi
paylaşımın için teşekkür ederim. saygılarımla.

selly1310

selly1310

Üye
bu SPB TV nerden indiriliyor arkadaşlar.Link atarmısınız arkadaşlar

SPLNTR

SPLNTR

Üye
beyler spb tv kanalları nasıl ayarlanıyo ben kurduğumda show trt ve birs ürü yabancı kanal varken bi arkadaşta atv varmış aslında tek atv de yeter ama çok kurcalama şansım olmadı wifi giremiyorum pek ayarını bilen varsa bekliyorum

emre1802

Üye
mrb arkadaşlar benim sorum we tv ile ılgılı web tv yı tıkladıgımda tlf donuyor ve kapatıp açmam gerekıyor bu sorun başka arkadaslarda yasandı mı? ve ayrıca cnn demıs arkadas ayrıca kanal d yayınıda var ovı de ızlıyorum mukemmel kalıte var tabı yuksek kalıtede ızlersenız donmada olmuor

AмσηR@

AмσηR@

Üye
cep telden

girip çogu kanal rahatlıkla izlenebiliyo :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
AмσηR@;3236139' Alıntı:
cep telden

girip çogu kanal rahatlıkla izlenebiliyo :)
Teşekkürler,denedim çalışıyor.

aşikar53

aşikar53

Üye
arkadaşlar ovi den tv diye aratıp indire bilirsiniz star kanl d vs gibi teşekkürler

umeyr_1993

Üye
arkadaşlar link varmı

APOvBABA

APOvBABA

Üye
adresinden ücretsiz tüm kanalları izleyebilirsiniz. Bu soruna bi çözüm getirmek amacıyla kendim yaptım. İnş işinize yarar