>Pessimistic.
Üye
N8 in kamerası hakknda yanlş yorum yapmıssın bikere onlar n86 nın kamerasını geçsinler sonra n8 e gelsnler fotograf kalitesi telfnun ekranndan degl baskıdan belli olur canon ve olympus un 12.1 mp kameralarıyla karslastrdm 12 mp nin hakkni fazlasyla veriyor eğer işletm sistemi hastasıysan htc desire derm ama medyatik performans istiyosan n8 al derm
Hay Allah'ım yaAma 1.htc desire secilmis
Hay Allah'ım yaKardeş sen neden her şeyi yanlış anlıyorsun ??
1.HTC birinci olmamış, sadece liste oluşturulurken ilk sıraya o yazılmış.Hangi telefonun daha fazla sattığını sağ taraftaki yüzdelere bakarak anlamak normal bir insan zekasıyla zor olmasa gerek !
2.Ayrıca Nokia'nın kendi web tarayıcısı berbattır diyen "benim", başkaları değil ! Ve bu yorumumdan da Nokia'ya karşı olduğum sakın anlaşılmasın.Tamamen Nokia taraftarayım, iyinin yanındayımŞuanlık web tarayıcısı çok iyi olmasa da, Şubat ayında çıkacak olan güncelleştirmeyle beraber gelecek web tarayıcıyla Nokia'nın bu durumu düzelteceğine inanıyorum.
htc desirede görüntülü görüşme ve kabloyla bilgisayara bağladğnda flash depolama olarak kullanma yok bunlar dikkatimi çekti n8 iyidir bence
--------------- Ekleme ---------------
Al sana medyatik farklar
Görüntülü görüşme:
N8-kesintisiz 6 saat
Desire-Bu yüzyılın en önemli teknolojik ilerlemesi olan cepten görüntülü görüşme devriminden mahrum
Max internet hızı:
N8-16megabit
Desire-7.2megabit
Pil ömrü:
N8-240 saat
Desire-180saat
Kamera:
N8-12mp
Desire-5mp
Ses:
N8-18dB
Desire-12dB
Kişiselleştirebilirlik:
N8-Sınırsız
Desire-Android 2.1 in sunduklarıyla sınırlı
Hafıza(hafıza kartsız):
N8-16gb
Desire-1.5gb
Veri alışverişi:
N8-1 adet Usb girişinden,pc baglantı kablosu ile flash depolama ile, bluetooth ve internetten veri alınabilir.
Desire:Bluetooth,internet ve hafıza kart okuyucu yardımı ile pcden veri alınabilir.
Tahmini cihaz ömrü:
N8-9yıl
Desire-5yıl
daha sayck sey çok yani elbette desirenin daha iyi olduğu yerlerde var ama n8 bence daha mantıklı olur
Konu kilitbu yorumdan sonra N8'de karar kılıyorum artık... ?
çok şey yazmıştım ama vazgeçtim.al sana foto karşılaştırma için bi yer.gör n8 kamerası nasılda ezip geçiyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
resmin sol altında no scaling yazan yerden mp leri eşitleyinki karşılaştırmalar eşit olsun.
senin dediğin olay, mazide kaldı...htc çünkü bazı n8 ler arzalı kapanıyor ve açılmıyor. nokia arzayı kabul etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?