Nokia N8 ve Symbian^3 hakkinda fevri konular acmadan once bu basliga bakiniz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 ve Symbian^3 hakkinda fevri konular acmadan once bu basliga bakiniz...
Degerli maxicep okuru once derin bir kac nefes al, sonra forumdaki diger basliklara bir gozat...

Zaman icinde bu basligin altini dolduracagim...

Ama once biraz sakinles, Nokia N8 ve Symbian^3 bir ton laf edip sonra ozur dileyenlerle dolup tasacak yoksa burasi...

Lutfen yasadigin sikinti ve sorunu acele acele dile getirmektense foruma bir bak neler olmus neler...

Saygilar

SONY, APPLE, DELL:

Bu durumdan etkilenen sadece Sony değil. Nvidia‘nın hatalı 8400M ve 8600M serilerinden dolayı, birçok Apple, Dell ve bdizüstü de bu tip problemlerden etkilenmiş, adı geçen markalar ücretsiz değişim ya da BIOS güncelleme seçeneği sunmuşlardı. Bozuk 8400M ya da 8600M GPU’lu modellerde rastlanan hatalar şunlar: bozuk video, çift görünme, boş ekran ve genelde yüksek ısı problemi.

BMW:

TOYOTA:
"Kiraladıkları Toyota Lexus’ta gaz pedalının sıkışması nedeniyle kaza yapan ve hayatını kaybeden Mark Saylor, eşi, kızı, kayınbiraderi Chris Lastrella için tazminat ödenmesi kabul edildi. Toyota firması aile için 10 milyon dolar tazminat ödedi. Kaza sonrasında da milyonlarca Lexus model Toyota geri çekilmişti.

BU KEZ 1.5 MİLYON ARACI GERİ ÇAĞIRDI"

Iphone 4 Uretim Hatasi:

Apple CEO'su Steve Jobs, "Siz de telefonu avucunuza tamamen oturtup kullanmayın" dedi.

franzliszt

franzliszt

Üye
ilk önce bir sorun çıkıyor sonra adamlar hemen sinirle konu açıyor birde iphonecular samsungçular gelip karışıyor sanki çok biliyorlar n8 i kullanıyorlarda ahkam kesiyorlar birde suçluyorlar siz övdünüzde aldırdınız

erkara_64

ne dersiniz bazılarının gözünde n8 fos çıktı gibi:)
ama ne hikmetse n900 forumlarına giden çok nadir insanlar görüorum kapıştırmak adına...

franzliszt

franzliszt

Üye
ne dersiniz bazılarının gözünde n8 fos çıktı gibi:)
ama ne hikmetse n900 forumlarına giden çok nadir insanlar görüorum kapıştırmak adına...

kardeşim ben aynı zamanda n900 bölümündede takipteyim ordaki arkadaşlarda çok iyi ve dediğin gibi hiç bulaşamıyorlar o kadar aciz kalırlarki çünkü biliyorlar gelip burda debelenmeye çalışıyorlar işte onuda başaramıyorlar bir şimarıklıktır gidiyor .n8 in uzman alanı ne görüntüleme ozaman o alanda gelsinler bak ne oluyor dimi :))

erkara_64

kardeşim ben aynı zamanda n900 bölümündede takipteyim ordaki arkadaşlarda çok iyi ve dediğin gibi hiç bulaşamıyorlar o kadar aciz kalırlarki çünkü biliyorlar gelip burda debelenmeye çalışıyorlar işte onuda başaramıyorlar bir şimarıklıktır gidiyor .n8 in uzman alanı ne görüntüleme ozaman o alanda gelsinler bak ne oluyor dimi :))

kardeşim ben n8 i telefon niyetine aldım...ilerde n9 çıksın onu da alacağım ama onu pc niyetine alacağım sanırım aradaki farkı anlatabiliorum...

franzliszt

franzliszt

Üye
kardeşim ben n8 i telefon niyetine aldım...ilerde n9 çıksın onu da alacağım ama onu pc niyetine alacağım sanırım aradaki farkı anlatabiliorum...

sende benim gibi yapıyorsun bir avuç içi bilgisayar (n900-n9 yani 9 serisi ) birde multımedya canavarı (n8) ;)

Uruloki

Uruloki

Üye
ya arkadaşlar boşuna konu açmamak içün soruyorum bugün usb bağladım telefona mkv dosya vardı 800 mb açtı ama görüntü yok ses var hee bu arada 1.4 gb lik divx i tele atmadan açtı mkv yi ise tele atmıştım ne iş

erkara_64

bence bu video oynatma nokianın gözünden kaçmaz umarım gerekli güncelleme ile düzeltirler..bir bakıorum aynı boyutta avi dosyası oynatıyor sonra bir bakıorum aynı boyut ve uzantıda oynatmıyor?

SilentOne

SilentOne

Üye
ilginç

erkara_64

şu bir gerçek ki n8 kullanıcısı olarak kesinlikle nokianın yazılımsal anlamda çok büyük değişiklikler ve düzenlemeler yapması şart...yoksa ben gibi çoğu kullanıcı hayal kırıklığına uğrayacak...

SilentOne

SilentOne

Üye
nokianın telefonları saqlam yazılımı kotü yhaww

erkara_64

zaten benim tahminim bu cihazlarda tutmaz ise nokia kesinlikle symbianı bitirir nokia zaten bu cihazların akibetine göre karar alacağını çoktan belli etti...

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
zaten benim tahminim bu cihazlarda tutmaz ise nokia kesinlikle symbianı bitirir nokia zaten bu cihazların akibetine göre karar alacağını çoktan belli etti...

Symbain^4 guncellemesinden sonra da kullanici tepkileri devam ederse o zaman Symbian icin gercekten hava kararmaya baslar bence...

Meego isletim sisteminin arayuzunu gordukce zaten Meego cikinca Symbian isletim sisteminin UI'de devrim yapmasi lazim Meego ile rekabet edebilmesi icin.

Arayuze bakar misiniz:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Symbain^4 guncellemesinden sonra da kullanici tepkileri devam ederse o zaman Symbian icin gercekten hava kararmaya baslar bence...

Meego isletim sisteminin arayuzunu gordukce zaten Meego cikinca Symbian isletim sisteminin UI'de devrim yapmasi lazim Meego ile rekabet edebilmesi icin.

Arayuze bakar misiniz:

Nedense banada meego nun arayüzü telefonlarımızda arayüzden daha berbat gibi geliyor . Çin telefonlarını andırıyor .s

erkara_64

harbiden süper be ortak..gel seninle şimdiden ön sipariş verelim hayali de olsa:)
meego yayılıncaya kadar bizim n8 yavaş yavaş terk edilmişliğe sevk edilir yedek hatla kullanırız:)

Uruloki

Uruloki

Üye
bence nokia bi 5 sene meego ya geçmez neden mi bi kere işlemciyi yükseltmek zorunda kalcak ve o sistem linux aşırı çökmelere neden olcak yani hiç mi farketmediniz meego duyurulalı ne kadar anca 2-3 tel var onu kullanan bence S^3e bi 3 sene devam eder belki android yapar sonra meego ya geçer bide bi ara özgür abimiz yazdı S^4 -S^5 için rivayet dedi 1080p lik video çekme yazmıl bence o da olmaz nedenmi günümüzde o videoları işlemk için işlemci yetmiyorda ekran kartı kullanıyoruz telefon nasıl işlicek şimdi diceksiniz nvidia ion, tegra platformları var evet var netbooklarda kullanıyo ve anca 720p lik video işleyi oynatabiliyorlar açsalar bile netbook ölüyo resmen bence o iş yaş

erkara_64

peki bende diyorum ki şimdiki teknolojin yapamayacağı birşey varmı? isteseler şu an bile çıkarırlar ama neden çıkmıor çünkü pazarlama taktiği tamamen duygusal yani...herşey zamanla yavaş yavaş yapacak ki adamlar para kazansın...

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
Hala fevri konular aciliyor forumda ilginc...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt