nokia n8 ve n9 kamera karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 ve n9 kamera karşılaştırması
arkadaşlar şu an n8 sahibiyim ve n9 almayı düşünüyorum ancak 12 mp bir telefonu satıp 8 mp almak pek mantıklı gelmiyor, aslında 9 mp de kullanıyorum genız ekran olması nedenıyle ama n9 kamerası n8 den sonra hayalkırıklığı yaratır mı verilere göre siz ne düşünüyorsunuz?

pRime.

pRime.

Üye
.....

forbidden5

forbidden5

Üye
aradaki farkı anlıyacağını sanmıyorum forumda vardı karşılaştırması n9 daha canlı renklerle cekiyordu bunuda belirtiyim

Utku

Utku

Üye
Galaxy s2 al telefon değişeceksen

matarazi

Üye
n9 da fotoğraf kaydedemiyorum ben ya nasıl yapılıyo ??? acill

realplayer2

realplayer2

Üye
bence alma derim c7de de 8mp var çektiği fotolar kb bazında. ama n8inki 3mb a kadar çıkıyo hangisi daha gerçekçi çekiyo karar sizin...

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
bence alma derim c7de de 8mp var çektiği fotolar kb bazında. ama n8inki 3mb a kadar çıkıyo hangisi daha gerçekçi çekiyo karar sizin...

hatta ben n8 de hdr camera pro programıyla çekiyorum fotoğrafı 11 mb ı buluyor :)

WebStyle

WebStyle

Üye
Mantıklı gelmiyorsa o zaman N8'e devam :oke:

realplayer2

realplayer2

Üye
n8-01 çıkana kadar en iyisi n8:)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
n9 derim bro arasında cok fark yok aklın varsa n9 al :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
suan için hala dünyanın en iyi kameralı telefonu N8'dir..tamam N9'da güzel cekiyo ama en iyi N8...karar senin :oke:

fatih_123

Üye
n9 da ekran çözünürlüğü n8in hemen hemen 2 katı olduğu için telefonda bakılırsa n9 daha ii görüntü sunar. fakat sonuçta n8 12 mp olduğu için tv de pc de n8 daha ii sonuç verir. bende bir n8 kullanıcısı olarak n9 da bunu eksiklik olarak görüyorum :) kısmet olursa bende n9 alacağım

llovell

llovell

Üye
N8 super bı vıdıo cekmeye bsladım 10 sanıyede 20-30 mb tutuo kalıtelı cekım yapıo bırak n9

realplayer2

realplayer2

Üye
n9 da video kaydını aynı çözünürlükte yapar ama fotoda n8i geçemez diyorum.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
N9 hiç bi şekilde kamera olarak gecemez N8'i...ha ekran çözünürlüğü fazladr fotograflar ii görünür ona bsy dyemem

pRime.

pRime.

Üye
evet arkadaşlar n9 maalesef kötü bir kameraya sahip galaxy s2 daha iyi görüntü veriyor ama n8 gerçekten bambaşka bir cihaz..

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
kesinlikle :oke:

spartuas

spartuas

Üye
c7 :zuhaha:

Üst Alt