nokia n8 telefonum beni deli ediyor program yüklenmiyor ve 2 hata daha var yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alperjk

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 telefonum beni deli ediyor program yüklenmiyor ve 2 hata daha var yardım
arkadaşlar telefonum kafayı yedi bu anna sürümünü yüklemeden önce sorun yoktu anna yı kurdukdan sonra baya bi hatalarla karşılaştım çoğunu çözdüm bikaç hata kaldı onlarda şunlar;
öncelikle şunu açıklıyım hard veya soft format atmak sorunu çözmüyo sadece geçici bir çözüm bir süre so ra eski haline dönüyor.

1. Uygulamaları kurmayı çalışırken "yüklenemedi" diye bir hata çıkıyor (bütün programlarda oluyor ovidekiler dahil) uygulamalar açlışmıyor.

2. Ayarlardan Yüklü programlar a girdiğimde sadece sarı simgeli bi 15 e yakın program gözüküyor ama telefonda baya bir program ve oyun var bunlar orada görünmüyor.

3. Telefona yeni harita güncellemesi yaparken yanlışlıklq iptal ettim yükleme tamamlanmadı tekrar yüklemek için yazılım güncelleştir i açtığımda "yenilenemedi. Lütfen daha sonra tekrar deneyin" yazısı çıkıyor güncelleme kontrolü yapmıyor.

Evet arkadaşlar yaşadığım devamlı sorunlar bunlar bi çözüm bulabilirseniz çok mutlu olurum bide askerde olduğum için pek birşey yapamıyorum ama pc le yapılacak birşeyler varsa anlatın yazıcıyım halledebilirm çözümlerinizi bekliyorum.

1 ve 2 nolu hatalar benim için en önemlileri...

hakan_710

hakan_710

Üye
önce versiyonunu yazar mısn? ona göre yardımcı olmaya çalışırım. ya da hard format at daha sonra nokia suite ile telefonun için gözüken güncellemeleri yükle sorunların devam ederse v25.007 yi yada belleyi kur sorunların hallolması gerek yapamazsan pm at yardımcı olmaya çalışırım. hard format sorunu çözüyodur fakat sonradan yüklediğin uygulamalr problem yaratıyo olabilir

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Qt sorunu oluşuyor,bence geç kurtuluş bellesine rahat et.yükleyemediğin program kalmaz ve telefondan bir okadar daha memnun olursun

alperjk

Üye
    Konu Sahibi
yazılım sürümü 025,007

hakan_710

hakan_710

Üye
belle istiyosan forumda sızdırılmış olanı mevcut. yada diğer yolları dene önce telefondaki ve depo hafızasındaki kişisel verilerini yedekle sonra navifirm den yazılımı tekrar indirip phoenix ile flash at. daha sonra verilerini tekrar yükle. ondan sonra da nokia suite bağlanıp harita ve mevcut olan küçük güncellemeleri yükle sorun kalmaz.dışarıdan ayrıyeten qt falan yükleme tüm bu işlemlerden sonra burdanda http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/symbian-hack-572991.html hack yapabilirsin sorun olursa pm at yardım etmeye çalışırım

hizan

hizan

Üye
Yaa arkadaşım alem çıkmış uzaya sen gidiyorsun yaya sana daha ne diyeyimki bilmiyorum.

1.forumda araştırma yaparsan sorununun cvb nı bulursun

2. yazılım güncellemesini ovi suite den(nokia suiteden9 değil fladsh atarak yükleyeceksin.

3. yükle belleyi bütün dertlerinden kurtul.

işte bu kadar basit.

hakan_710

hakan_710

Üye
Yaa arkadaşım alem çıkmış uzaya sen gidiyorsun yaya sana daha ne diyeyimki bilmiyorum.

1.forumda araştırma yaparsan sorununun cvb nı bulursun

2. yazılım güncellemesini ovi suite den(nokia suiteden9 değil fladsh atarak yükleyeceksin.

3. yükle belleyi bütün dertlerinden kurtul.

işte bu kadar basit.
her insan hata yapabilir kimseyi yargılamaya hakkınız yok. bu arada ovi suite ile nokia suite aynı şeyler zaten bence sizde uzaya gelin unutmayın ki herkes aynı seviyede bilgiye sahip değil bu forumda zaten amaç da bu bilmeyenlere yardımcı olmak. açarken bi ismini kontrol edin tabi son sürüm varsa sizde..

trebez

Üye
bnde c7 var bnde bi gün cellemeyi ipptal ettim tekrar nasıl indiririm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hangi guncellemeyi

trebez

Üye
hızlı arama

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hala anna'damısın

trebez

Üye
evet

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
belleye neden geçmedin?

trebez

Üye
güncellemesi çıktımı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
şubatın ilk haftası çıktı belle

trebez

Üye
bnde yok

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nokia süitten yüklemelisin telefondan güncellenmiyor

trebez

Üye
bana altyazı izleyebilceğim bir program tavsiye edebilir misiniz?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
imzamdaki konudan sec bi belle we telefnunu canawara cewir. Her turlu destek we yardma hazirim kardesim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt