NOKIA N8 & SONY ERICSSON SATÎO iki dev 12 MP. Kameralı telefon ama HANGISI tavsiyeniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alejandro48

alejandro48

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA N8 & SONY ERICSSON SATÎO iki dev 12 MP. Kameralı telefon ama HANGISI tavsiyeniz ?
Öncelikle ben Polonyada çalışıyorum ve burada telefonlar Türkiyeye göre biraz daha ucuz 1 senedir n86 kullanıcısıyım ve artık değiştirme vakti geldi sanırım. Aslında n8 e daha yakın bakıyorum ama burada sorumlu olduğunu söyleyen biçok kişi oldu o yüzden sizlere danışmak istedim. Yardımcı olursanız Şimdiden teşekkür ederim.

Utku

Utku

Üye
N8 al gitsin

clarsa

clarsa

Üye
samsungunda 12 mplik vardı sanırım.

süper nova

süper nova

Üye
]kesinlikle n8 derim ben nokia dışındaki telefonların hepsi dandik nokia nın 3310 u bile sony ericsson veya başka bir markadan iyidir :aha:

Starsley

n8 al arkadaşım

stainless steel

stainless steel

Üye
nokia her zaman kalite .

Captain

Üye
Sony Ericsson kalitesiyle nokyayı karşılaştırıyorlar ya n8 miş peeh :oke:

• Beğen
Tepkiler: excaly ve efe_black
hkrmn

hkrmn

Üye
tabiki satio

• Beğen
Tepkiler: efe_black
asi430

asi430

Üye
nokia eski toprak

pRime.

pRime.

Üye
Iki telefonda aşağı yukarı aynı özelliklerde. Tabi Nokia N8in birkaç ekstra özelliği var ve X10a göre daha sağlam bir telefon. Ayrıca N8in işletim sistemi daha fazlasını vaat ediyor.

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
alejandro48

alejandro48

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşım sen galiba satio kullanıyorsun biraz açıklama yaparmisin internetteki hızı ve video oynatması ve kamerası hakkında. Diğer arkadaşlarada teşekkür ederim yorumları için.

--------------- Ekleme ---------------

birde arkadaşlar dil problemi var malum burdakilerde türkçe dil seçeneği yok nokianin nasıl yapıldığını biliyorumda ericssonun nasıl yapıldığını bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

USAForever

USAForever

Üye
Bunu Sorman Bile Hata :D
Tabi ki Nokia N8

AYNA

AYNA

Üye
arkadaşım ben yaklaşık 9 ay kadar satio kullandım ve yeni sattım telefonu.telefon güzeldi hakkını yememek lazım ama sevmediğim yönleri olduğu için sattım.
1- şarj az gidiyodu
2-dokunmatiği hassas değildi
3-sony güncelleme ve program desteği yoktu
4-standart kulaklık jak girişi yoktu
daha söylemiyeyim istersen :D
ama kamerası süperdi süper fotograf çekiyordu.şimdide n8 alıcam.n8 kesinlikle satiodan çok iyi yani aradaki fark gerçekten fazla.n8 i iyi bi araştır ondan sonra kararını ver.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...