peki navifirm'de de bu ürün koduna ait dosyaları mı indirdin? Bendeki dosyalar:arkadaşım benim telefonun ürün kodu da 059D576 ile başlıyor.
hack işlemini bürodaki bilgisayarda yaptığım için evdeki bilgisayarda yok yarın bakar yazarım
şuan yardımcı olamıyorum kusura bakma.
dediğiniz gibi dosyanın adını değiştirdim ama böyle bir hata verdi.
Diğer arkadaşların indirdiği UDA dosyası:
RM-596_011.012_U01.01_79.92_prd.uda.fpsx Benim telefona göre indirdiğim ise;
RM-596_011.012_293_TR_CV.01_79.92_prd.uda.fpsx
Onlarda sadece dosya versiyonu farklı bendekinde ise bayağı bir fark var.
"RM-596_011.012_U01.01_79.92_prd.uda.fpsx" dosyasının bulunduğu bir pruduct koduna ait firmware dosyası ile flashlasam ne olur acaba? (Benim Pruduct code: 059D576)
Arkadaşım bu sorunun sebebi hacklı dosya ile normal dosyayı daha hack işlemine başlamadan değiştirdiğin için oluyor.Benim teldeki uda dosyasının adıda seninki gibiydi.
Öncehacklı dosyanın ismini orjinal ile aynı yaptım daha sonra hacklı dosyayı kopyalamadan önce orjinal dosya ile flashlama işlemine başladım evet hayır sorusu çıktığı zaman hacklı dosyayı orjinal ile değiştirdim üzerine yazılsınmı sorusuna evet dedim daha önce ki evet hayır sorusunuda evet diyerek devam ettim
arkadaşım dediğin işlemleri yaptım ve hackli dosyayıda klasörün içine attım fakat flaş yüklerken eror vermeye başladı ve flaşı tamamlayamadı daha sonrasında telefonum açılmadı şimdiyse açamıyorum ne yapmam gerekiyor acaba yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.teşekkürler.
hayır başka bir faydası yoktur. sade fw olduğu için değişen birşey yokBu hack işleminin sistem dosyalarına erişim ve sertifika problemi dışında bir faydası var mı ?
kardeş n8'de flash lite 4 ile geliyor deneyen arkadaşlar her video sitesine girip izleye biliyormuş rahatlıkla. artı sen onu editlemeden olmaz öyle kuru kuruya içine atmakla.bunu hack yaparken flash 10 u koyuyorsunuz yaa onu bana upload edeblirmisin kardeşim be çok lazımda
yazılanları eksiksiz okudum denilenleri doğru yaptım.telefonum kendine geldi acemiliğim için özür diliyor emeğiniz için teşekkür ediyorum