LYSF
Üye
-
Konu Sahibi
-
opda dana başka çözüm yokki
ulan neden sertifika denen şeyi çıkarttı ki bu adamlar amaç ne yani. 5800 kullanıcısıyım en sonunda aldım bende sertifika
arkadaşalar arkadaş güzel bir soru sormuş sizce imei çalınsa ne olabilir bunu yanıtlayacak bir arkadaş var mı.Ben verdim imei aldım sertifikamı opda dan sorun olacağını sanmıyorum imei mi çalsa ne olur ki elimda cihazımın faturası var ve bana ait çaldıkları imei ne işe yarayacak
bilmiyorum ki symbian v5 için vardı galibahellox flen yokmuu n8 için
arkadaşalar arkadaş güzel bir soru sormuş sizce imei çalınsa ne olabilir bunu yanıtlayacak bir arkadaş var mı.
diyelimki sertifika lacaz imei verdik biriside clone yaptı imei başımız ağrır mı?
bu soruyu yanıtlayan biri olursa sevinirim herkez için iyi olacaktır
ben işin açıkcası fazlaca ihtimal vermiyorum dyelimki clone yaptılar senin tel kapandı sonuç itibari ile o cihazın garantisi var işini garantiden çözebilirsin sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bende aldım zaten sertifika sorun olmaz ama garantili bir cihaz deyilse bişey diyemembilmiyorum ki symbian v5 için vardı galiba
--------------- Ekleme ---------------
evet.zaten sıkıntıya sokan soru bu ilerde başım ağrır mıçinlilere güven olmaz ki
ben kendim şahsen denedim çok nadiren işliyor bi kaç uygulamada işledi sonra olmadı bilmiyorum başka deneyen varmı ?peki başkasının imei si olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?