Nokia N8 Opera mobile 1o Symbian^3 FACEBOOKDA CHATLESME OZELLIGI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia N8 Opera mobile 1o Symbian^3 FACEBOOKDA CHATLESME OZELLIGI
beyler gene karsinizdayim

bu stede gormstum biri yazms n8de opera mobile 1o da facebookda chatlesme ozelligi varmis ama bnde cikmadi goremedim yani ? deneyenlern bilgisi var mi?

Tepkiler: hattusa244
    Konu Sahibi
tmmdir eyw kardesim ama sewmedim ya yazilar flan kucuk zoom ypman lazim ve zor giriyor siteye :/

aagkn

Üye
ozaman yardımcı programlar yüklemen gerek,ovi ye bakmanı tavsiye ederim

Konu Sahibi
ovide bise yok dostm ya dun oviye laptpodan girdim beles bi program indrdim telimi yazdim msj olarak tele geldi yukledim olmadi yani iconu bile gelmedi menuye oviye bak diorsun da ne var ki baska ? onerdgin bise var mi reyiz

aagkn

Üye

--------------- Ekleme ---------------

bütün sosyal ağlarla entegre olabilen bir uygulama ayrıca görüntülü görüşmeden tutta anlık mesajlaşmaya kadar bir çok özelliği var inş. işini görür kardeş kal sağlıcakla

Konu Sahibi
eyw kardesim cok makble gectii

matanist

Üye
Operadan facebook a girdiğinde en altta dokunmatik site diye bir link var ona tıkla. Daha sonra o sayfa açıldıktan sonra aynı yerde (sayfanın en altında) tam site diye bir link çıkar ona da tıklarsan sana tam facebook olur ki chatini de kullan çutunu da Ama hiç kullanışlı değil. Ben arkadaşın da dediği programı (nimbuzz'u) kullanıyorum en iyisi o şimdilik

nimbuzz da topluluk kullanıcı adı ne yapmalıyım nasıl yapcam orasını cıldırdımmm

veliahht

Üye
kardeşim üye ol yeter gerisi kolay...

serkanet

Üye
fmobi şu an alanında en iyi facebook clientidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...