Nokia N8 Opera mobile 1o Symbian^3 FACEBOOKDA CHATLESME OZELLIGI

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Opera mobile 1o Symbian^3 FACEBOOKDA CHATLESME OZELLIGI
beyler gene karsinizdayim :ehe

bu stede gormstum biri yazms n8de opera mobile 1o da facebookda chatlesme ozelligi varmis ama bnde cikmadi goremedim yani ? deneyenlern bilgisi var mi?

• Beğen
Tepkiler: hattusa244

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
tmmdir eyw kardesim ama sewmedim ya yazilar flan kucuk zoom ypman lazim ve zor giriyor siteye :/

aagkn

aagkn

Üye
ozaman yardımcı programlar yüklemen gerek,ovi ye bakmanı tavsiye ederim :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
ovide bise yok dostm ya :) dun oviye laptpodan girdim beles bi program indrdim telimi yazdim msj olarak tele geldi yukledim olmadi yani iconu bile gelmedi menuye :ehe oviye bak diorsun da ne var ki baska ? :) onerdgin bise var mi reyiz :D

aagkn

aagkn

Üye

--------------- Ekleme ---------------

bütün sosyal ağlarla entegre olabilen bir uygulama ayrıca görüntülü görüşmeden tutta anlık mesajlaşmaya kadar bir çok özelliği var inş. işini görür kardeş kal sağlıcakla :oke:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
eyw kardesim cok makble gectii :)

matanist

matanist

Üye
Operadan facebook a girdiğinde en altta dokunmatik site diye bir link var ona tıkla. Daha sonra o sayfa açıldıktan sonra aynı yerde (sayfanın en altında) tam site diye bir link çıkar ona da tıklarsan sana tam facebook olur ki chatini de kullan çutunu da :D Ama hiç kullanışlı değil. Ben arkadaşın da dediği programı (nimbuzz'u) kullanıyorum en iyisi o şimdilik :D

muratti222

muratti222

Üye
nimbuzz da topluluk kullanıcı adı ne yapmalıyım nasıl yapcam orasını cıldırdımmm :D

veliahht

veliahht

Üye
kardeşim üye ol yeter gerisi kolay...

alikaracan

alikaracan

Üye
nimbuzz

serkanet

Üye
fmobi şu an alanında en iyi facebook clientidir ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt