Nokia n8 nasil bilirsiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yattaman05

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n8 nasil bilirsiniz ?
Byler nokia n8 almayi dusunuyomda nasil telefon sizce ariza aciyomu bugun vatan bilgisayara gittim adam alma dedi bende tereddutte kaldim sizin samimi dusuncelerinize ihtiyacim var bana yardimci olun bu konuda lutfen fikirlerinizi paylasin..

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Kamera konusunda sıkıntı yaşamazsın.Cihazı kullanmadım.Sorunlarını kullanan arkadaşlarımız inşallah yazar.Ama vatan pcdeki adam ne diye alma diyor ki ?

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Alma Eski Rahmetlimdi :) Çok Problem Açtı Bana

Uruloki

Uruloki

Üye
Bir önceki telefonumdu kamera süperdi ama webde kötü bir telefon kronik sorunuda hdmi çıkışı ve ya kulaklık çıkışının kırılması başka bir sorunu yok ben tavsiye ederim

doctorrr

doctorrr

Üye
al bi' neo v boşver symbianın fişi çekildi :pro2:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Symbian almam ama bu telefon istisna. Kamerası ve tasarımı beni kendine çekiyo

doctorrr

doctorrr

Üye
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

:pro2: şu vakitten sonra nokia ya paydos ilerde bi' sıçrama olursa belki :sirit:

N8 N9 ve Lumia 920 dışında ben de para vermem. Ha şimdi telefon alsam yine bunları almam, ama severim bunları.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bu saatten sonra alınmaz bence

Why Always Me

Why Always Me

Üye
701 al daha iyi..N8 kamera açısından daha iyi sadece..Diğer yönleriyle 701 daha üstün tavsiye ederim kullanmış biri olarak.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
ben şuan N8den yazıyorum çok sağlam bir telefon kaç kere düştü bir çizik yok çelik kasası var kamera zaten harika ama sadece internet tarayıcısı biraz takılıyor onun dışnda süper ama kamera sorun olmazsa 701 al derim ama 8 mp yetmezse n8 al ;)

Why Always Me

Why Always Me

Üye
701 'den ben çok memnun kaldım yahu harbiden iyi cihazdı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt