Anußis
Üye
-
Konu Sahibi
-
sen ne yaptın arkadaş bose kulaklık alsaydınya o parayı vereceğine nokia kulaklığa
bu baslıkta amma konu açıldı artık böö geldi nedir abi ne istersen onu al
+1 bende bose almati dusundum ama okadar parayi verip bose aldiktan sonra c7 de cok bi performans vercegini tani gercek performansini vercegini dusunmedigim icin almadim ipod olsa ipoda alirim ama... bu arada fiyatlarisa cok yuksek ya
N8'in ses çipi gerçekten kendini belli ediyor. Kulaklıkla aldığım sesin kalitesi ve yüksekliği gayet iyi seviyede. 5800 Xpressmusic Telefon, yani müzik telefonu. Tamam onun kulaklıkla verdiği ses çok üst düzey değil, hepimiz biliyoruz. Ancak kıyaslama açısından söylüyorum N8, 5800'ın çok üstünde ses kalitesi olarak...
bende x6 kullanıcısıydım evet bu dolby plus kulaklıkta mükemmel oranda kaliteyi arttırıyor xpressmusiclerden daha iyi kulaklıklarda
Evet, Aynen öyle..Arkadaşımdada Wave II Var.. Arada bir karşılaştırıyoruz..
Diyor 1 ghz var..Bende diyorum, doğru, yarışamaz benim N8 işlemci konusunda..
Fakat Video çekiyoruz, N8'de çift mikrofon olduğundan ses çok daha gerçekçi çıkıyor.... Onunkinden çıkan ses ise, mikrofon cısssss diye ses yaparya, aynen öyle... ..
Bada'nın en taktir ettiğim yanı ise stabil olması . Ve donmaların neredeyse hiç olmaması.
müzik dinlerkenki wave ikinin kutudan çıkan kulak içi kulaklık çok dandik geldi bana. Bass ve tizler sıfır...
Ben'dede BH-503 var..Çok zevkli oluyor, sizede tavsiye ederim bu kulaklığı ..
Fakat onlarda hoşuma giden özellik, gülücük yakalama(bu mod açıldığında, tam gülümsendiği sırada yakalıyor fotoyu..) ve slow motion..Ama bunlar yazılımsal tahminimce.. Bakarsınız PR 3.0 veya ara güncellemelerle gelir..
Kamera konusunda dediğimiz gibi, N8'in üstüne yok..Oyun konusuna gelince, bir zamanlar bada'da N8 Gibiydi.
Yani dendiği gibi, Her seçim birşeylerden vazgeçiştir...
Lütfen...oyunda wave n8 i ezer mi?????
öyle çok oyun delisi değilimdir, sık oynadığım ve arkadaşlarla oynadığım 3-4 oyun var. angrybirds, ninjafruit, micropool, gears. wavede bunların kaçı var?
N8 den önce S8500 kullanıyordum.
Wave internette daha iyi demişsin de flaş videoları izleme geçerli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?