Nokia N8 Mİ Samsung Wawemi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
franzliszt

franzliszt

Üye
wavecilere bulaşmayın onlara çok yükleniyoruz gerek n900 cüler gerek n8 ciler ez babam ez ez babam ez n8 in wave e üstün bir ton özelliğini sayarım böyle bakakalırsınız hızı konusundada saçmalardan seçmeler okuyorum neymiş ram az olursa mhz az olursa yavaş olurmuş hahahaha kodlanma diye birşey var bilgisizlik olurda bukadarmı olur arkadaş :D

hakancoban

hakancoban

Üye
Kendim bir N8 kullanıcısı olarak öncelikle şu sorunun cevabına göre telefon al derim;Telefondan beklentin kamera mı internet mi diğer multimedya özellikler mi?Kamerada N8in eline su dökemezler.N8in işlemci yavaşlığı film izlerken eğer filmi belli bi dakikaya alıyorsanız delirtebilir.İnternet için ise tek tercih HTCdir ama onun da batarya sorunu çok.Şarj aletiyle dolaşma en akılcı çözüm olur.Samsung ortalamada tercih edilebilecek en ideali 5 mpixel de normal baskı için yeterli bi kalite bence.Yine de bireysel beklentilere dikkat etmek şart...

mavrick

mavrick

Üye
Kendim bir N8 kullanıcısı olarak öncelikle şu sorunun cevabına göre telefon al derim;Telefondan beklentin kamera mı internet mi diğer multimedya özellikler mi?Kamerada N8in eline su dökemezler.N8in işlemci yavaşlığı film izlerken eğer filmi belli bi dakikaya alıyorsanız delirtebilir.İnternet için ise tek tercih HTCdir ama onun da batarya sorunu çok.Şarj aletiyle dolaşma en akılcı çözüm olur.Samsung ortalamada tercih edilebilecek en ideali 5 mpixel de normal baskı için yeterli bi kalite bence.Yine de bireysel beklentilere dikkat etmek şart...

demek boyle degerli insanlarda varmis

--------------- Ekleme ---------------

wavecilere bulaşmayın onlara çok yükleniyoruz gerek n900 cüler gerek n8 ciler ez babam ez ez babam ez n8 in wave e üstün bir ton özelliğini sayarım böyle bakakalırsınız hızı konusundada saçmalardan seçmeler okuyorum neymiş ram az olursa mhz az olursa yavaş olurmuş hahahaha kodlanma diye birşey var bilgisizlik olurda bukadarmı olur arkadaş :D

franzliszt bir yuklen bee ne olur:ehehalen buralarda yorum yaziyonya helal olsun sana!

Starsley

Sen nasıl yazıyosun ben ona şaşıyorum asıl

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

ben çook anlatmaya çalıştm anlamıyorlar daha kafa yormuyorrum alacak arkadaşada sesleniyrm git kimin daha iyi laf soktuğuna değl özelliğe bak herşey ortada

mavrick

mavrick

Üye
Sen nasıl yazıyosun ben ona şaşıyorum asıl

avukat bey,bizim o adamla muhabbetimiz ayrı sen necisin??? atlarsanız herşeye böylerezil olursunuz

geçen siyah bir n8e baktım telefon incelerken 1 kere takıldı 2kere resetattı bumu karşılaştırdıgıztel

13eta

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bu konuyu ben actim merak etmisttim (: Smdi söle birsey yaptik arkadaşım da wave yancısı dedimki sen wave al bnde n8 gitti wave 8530 aldı bnde n8 aradan 2 gün gecti 2 gün boyunca ben onun kini oda benmkini kullanabiliodu meğersem wave de bir sey yokmuş n8le kyıyasladımda bir dokunmatik belki iyi olabilir tam emin değlim n8inde dokunmatiği cok güzel hic birseyi yok ya nete baglandım video izlicem flas istio wave :DD aynı seyi n8 ile yaptim hd oyun hd film izliorum takır takır 1 kere donma yaşamadım burdan n8 le waveyi kıyaslayıpta wave yancısı olanlara gelsinler o wavede hic bise yok n8e flasdisck bağlıyorum hd film aciiorum Bluetooth mouse klavye bağlıyorum son olarak şunu demek isterim N8' ile şu işlemi yaptim 116 ekran lcdye bağladım ve Bluetooth ile mouse ve klavyeyi bağladım dev ekranda neler yaptim neler hadi kolay gelsin waveciler

CriticDamaj

CriticDamaj

Üye
Tartıs masız N8 (:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Arkadaslar bu konuyu ben actim merak etmisttim (: Smdi söle birsey yaptik arkadaşım da wave yancısı dedimki sen wave al bnde n8 gitti wave 8530 aldı bnde n8 aradan 2 gün gecti 2 gün boyunca ben onun kini oda benmkini kullanabiliodu meğersem wave de bir sey yokmuş n8le kyıyasladımda bir dokunmatik belki iyi olabilir tam emin değlim n8inde dokunmatiği cok güzel hic birseyi yok ya nete baglandım video izlicem flas istio wave :DD aynı seyi n8 ile yaptim hd oyun hd film izliorum takır takır 1 kere donma yaşamadım burdan n8 le waveyi kıyaslayıpta wave yancısı olanlara gelsinler o wavede hic bise yok n8e flasdisck bağlıyorum hd film aciiorum Bluetooth mouse klavye bağlıyorum son olarak şunu demek isterim N8' ile şu işlemi yaptim 116 ekran lcdye bağladım ve Bluetooth ile mouse ve klavyeyi bağladım dev ekranda neler yaptim neler hadi kolay gelsin waveciler

oooooow sen benm adamımsın yaww alın waveciler alın eziklerrrr :D

Lacrymosa

Üye
N8'in Wave'den gerçekten üstün olan 10 özelliğini söyleyin gidip anında N8 alacağım. Gerçek değerlerle konuşun. Nesnel olun. Ben Nokia seviyorum o yüzden bu iyi gibi basit yorumlar istemiyorum. Rakamlarla gelin bana. Gösterin gidip alacağım.

Starsley

Sana aynı şeyleri on kez diyecek değiliz geçmiş yorum ve konulara bak orda on deil 20 tane yazıyor.

buraxes

Üye
şuraya bak millet birbirine girmiş :box yiyin birbirinizi :d:

Lacrymosa

Üye
Yazamıyorsunuz çünkü yok. :d:

Starsley

Arkadaşım daha önceden dediğim gibi senin derdin ne amacın ne yada körmüsün burda okadar yazdık üstünlüklerini hala bide utanmadan yok diyosun biraz genişlet dünyanı:oke: bi konulara ve geçmiş yorumlara bak boş boş mesajlar yazma :oke:

Lacrymosa

Üye
Lütfen tekrar yaz. Göremiyorum. Şöyle 10 madde alt alta dizin de göreyim. Lütfeennnn :islik

Starsley

Pff arkadaşım bak göremiyorum diyipte YALAN söyleme geçmiş yorumlara bak var orda ben okuyorum şimdi hadi cnm oyalama beni üretimden kalkmış bi telefona mı cvb yazıcam güldürme beni

Lacrymosa

Üye
:ehe

Yazamıyorsanız yazamıyorum deyin.

Starsley

:D:D:D:D :hmmm

Geçmiş konu ve yorumlara bak

Lacrymosa

Üye
:emoamca:

pRime.

pRime.

Üye
Adam almış zaten N8i Wave den daha çok beğenmiş siz hala Wave de Wave diye bağırıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt