officialavarees
Üye
-
Konu Sahibi
-
N8 in ekranı TFT değil:
Ekran ve kullanıcı arayüzü Ekran boyutu: 3,5 inçÇözünürlük: 16:9 nHD (640 x 360 piksel) AMOLED16,7 milyon renkCKapasitif dokunmatik ekranYönlendirme sensörü (İvmeölçer)Pusula (Manyetometre)Yakınlık sensörüOrtam ışığı dedektörü
Ayrıca wave n8 in yanına bile gelemez yahu şakamı yapıyorsunuz.sizler önce wave kullanıcılarının yorumlarını bir okuyun bence:Samsung S8500 Wave Kullanıcıları
Arkadaşım gittde N8 teknik özelliklerini öğren bu nesaçma yorum yaSamsung Wave. Super Amoled ekranla arkadan aydınlatmaya bile ihtiyacı yok. Güneşte.... heryerde net olarak görebilirsin ekranı. Ayrıca bada OS için ücretsiz uygulamalar sunuyor. Biraz iPhone tadında ve Samsung'un teknolojisiyle birleşmiş bir ürün. Ama Nokia N8'in ekranı TFT ekran. Yani daha çok güç tüketir. Hem Samsung Wave'in incecik gövdesi var. Nokia N8 takoz gibi. Tavsiye etmiyorum bence wave al. Nokia'nın daha iyi bir telefon üretebilmesi için daha çok yolu var... Nokia devri bitti..
Bence Nokia N8 Almalısın bu benim tercihim çünkü Usb on the go gibi bir özelliği Herhangi bir Usb veri depolama aygıtını telefonuna takabilirsin
herşey kameramı arkadaşım n73 dede 3.2 5800 da da 3.2 aynı mercek ama gorun kı arasında daglar kadar fark var n73 leo samsung modeli baktım 5 mp kamerası var n8 12 mp nasıl kıyaslıyorsunus n8 ile anlamıyorum
herşey kameramı arkadaşım n73 dede 3.2 5800 da da 3.2 aynı mercek ama gorun kı arasında daglar kadar fark var n73 le
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?