Kingmortall
Üye
ya sinir oluyorum böğle insanlara adam c7 mi n8 mi diye soruyor şunların verdiği cevaba bak öğle değilmi adam sanki c7 ve n8 haricinde telefon tercihi istemiş inan arkadaşım en az senin kadar sinir oluyorum
Kingmor sen çok anliyosun ya telefondanOptimus black diyosun da nova displayden baska özellik duyamiyoruz agzindan telefon özelliginden anlamayan adam novayi nerden bilsin hadi bildi ekrani içn mi alick
Bu soruya gerçekten içinizden N8 yada C7 cevabını vermek geliyor mu merak ediyorum
Biri 1100 lira, diğeri 800 lira.. Kaç aydır sorunları düzelsin diye güncelleme bekliyorlar ki gelen güncelleme pek çok kişiyi hayal kırıklığına uğratacak. (Büyük beklentisi olan özellikle). Fiyatlarını haketmiyorlar kesinlikle
2 telefonda 680 gibi, devrine yakışmayacak derecede zayıf bir işlemciden güç alıyor, işletim sistemi stabil değil. Yeterli oyun, uygulama yok. Alınca sorun yaşama ihtimaliniz yüksek. Oyun ve internet performansları zayıf.
Bir N8 kullanıcısı olarak bunları bildiğim için gidiyorum almayın başka telefon öneriyorum, kıyamet kopartıyor direk Nokia'cılar
Merhaba arkadaşlar ,
Telefon ve telefon özelliklerinden anlamamaktayım, Anlayanlardan yorum bekliyorum.
Nokia n8 mi? Nokia C7 mi? Fiyat olarak hiçbir sıkıntım yok sadece ikisinin arasında kaldım.
Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
Herkez cpu manyagi olmus.Iphone 4 1 ghzden düsük islemciyle ortaliga toz yuturuyor bunlar hala 1 ghz den bahsediyor...
fandroidliğiniz yine had safhada soruyu anlayın öyle cevaplayın bari.
ne demiş anlamıyorum ama 2si arasında kaldım, ikisi dediği de n8 ve c7 bana başka telefon önerin dememiş.
anlamıyorum o yüzden bana android tavsiye edin dememiş, demiş mi? hayır dememiş, peki n8 ve c7 dışında başka telefon önerin demiş mi? hayır dememiş.
iki telefon arasında kaldım demiş 2 demiş 2 anlamak bu kadar zor olmasa gerek.
Klasik Nokia'cı davranışı, başı sıkışınca direk iPhone'a koşar.
iTunes'tan, iPhone kısıtlamalarından falan da bahsetseydin biraz
Ben herseyin islemci olmadignin anlasilmasi için verdim ip örnegni ama yakinda ayni sekilde n9 tokatlarken tüm piyasayi sizde cewaplarnizi alicksiniz meraklanma.
Güzel telefon öneriyorsan N8 önerdiğini görmedim ben, soru zaten ikisi arasında kaldım demiş bu kısmı görmemek için elinizden geleni yapıyorsunuz ya bravo.
Sizde arkadaşın Telefon ve telefon özelliklerinden anlamamaktayım, Anlayanlardan yorum bekliyorum kısmını gözden kaçırıyorsunuz.
Belki arkadaş direk adı var diye Nokia cihazlarını inceledi sadece..
bırakk kardeşm boşver güzel telefon önerdik şuçlu olduk konu dağılmasın cevap yazmayalım
Valla boşuna uğraşıyoruz adam alacak kendi uğraşacak sorunlarıyla.. Bize ne.. Sorunsuz cihaz öneriyoruz suçlu oluyoruz..
----------Eklendi @ 22:53:22 ---------- Yazıldı @ 22:51:54 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
..Genel anlamda telefon 1 GHz'e ulaşamamış işlemcisi ve klasik Symbian hantallığıyla birleştiğinde bazen çekilmez bir hal alabiliyor. Hatta uygulama sayısını abarttığınızda telefonun uygulama klasörüne girer girmez telefon donuyor ve 5-10 dakikada ancak kendine gelebiliyor. Pili sökmek gibi bir şansınız olmadığı için öylece bekliyorsunuz. Bu arada pil demişken, arka kapağı çıkarmaya yönelik (kenarlardaki vidaları söküp) bir teşebbüsünüz telefonun garanti DIŞI kalmasına sebebiyet verdiğini yeniden belirtelim. Bu kadar çok sayıda hatırlatmadan bu tasarımdan hiç memnun kalmadığımızı anlayabiliyorsunuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?