Nokia n8 menü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haliloz95

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n8 menü
Arkadaşlar n8 in menüsü ev ekranındaki gibi olsa yani geçişli. Söylemek istemiyorum ama ıphone gibi olsa daha iyi olmazmı? öyle yapabilme imkanımız war mı?

• Beğen
Tepkiler: abz_abz

barisakkaya

Üye
Ndesk programını yükle forumda bulabilirsin uygulamalarda ekran araçları kısmında:yuru

Uruloki

Uruloki

Üye
oluyor ama istersen youtubedan videolara bak

• Beğen
Tepkiler: suat1111
byesho

byesho

Üye
Arkadaşlar n8 in menüsü ev ekranındaki gibi olsa yani geçişli. Söylemek istemiyorum ama ıphone gibi olsa daha iyi olmazmı? öyle yapabilme imkanımız war mı?

dostum en iyisi vhome. yazı dil ekran bölümünde var

belferkay

Üye
doğru diyorsun. ben de keşke diyorum desire hd'nin de menüsü öyle olsaydı:) programlar var tabii de orjinalden öyle olaydı:)

ozggurr

ozggurr

Üye
Bence daha iyi degil... Karmakarisik ikon kalabaligina donusuyor menuler o zaman... Mevcut duzende cok radikal degisiklige gerek yok bence... Sadece bir kac kisayol, gorsel hareketlilik vs ise yarayabilir... Ama 8-10 ana ekrandan olusan ikon kalabaliklari yerine mevcut Symbian menusunu tercih ederim. Symbian digerlerine benzemeye baslarsa zaten Symbian kullanmaya gerek yok, orjinal digerlerinden kullanirim daha iyi... [sahsen]

Uruloki

Uruloki

Üye
özgür abi grid programı var onu qt sürümü var kullandın mı bence çok hoş öyle olabilir tabi şu an ki hiyarşik menü yapısıda iyi

abz_abz

Üye
Iyi iyi ama çok klasik. Ama dediğiniz gibi programla olacak bir şey değil bu nokianın kendisi yapması lazım ki böyle bir ihtimal war mı bilinmez...

pRime.

pRime.

Üye
İkonlar iphonedaki ve androiddeki gibi canlı ikon(bildirimler vs.) olsa güzel olur. Bir de klasörleme sistemi değişmeli.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Sbp shell gerçekten güzel işinize yarar. Benim grid, vhome, ndesk ve sbp arasndan terchm sbp oldu.

Devildare66

Üye
spb mobile shell 5 cıkıcak symbian 3 telefonlarmz için ben onu bekliyorum youtubeye spb mobile shell 5 n8 yazın ve ilk çıkan videoyu izleyin arkadaşlar hak vericeksiniz bana =) symbian anna + spb 5 bence bizi tatmin edicek.. Bunların 2si 5 ay içinde çıkar takip edin sabırlı olalım arkadaşlar..

İşte o video.. m.youtube.com/watch?gl=US&client=mv-google&hl=en&v=vdFifrFKc7Y

erkara_64

bence bunlar birbirini bekliyorlar Nokia ve Spb yetkilileri çünkü ya pr.2 ye uyumlu olsun diye yada pr.3 çıkarsa tabi bilemiyorum ama tahminim bu yönde....en kısa zamanda çıkarmaları lazım yoksa sırf spb için bile android cihazlara yönelenler olur....spb de sıralamaya da bakarsanız android arkasından symbian geliyor ardından ıphone....

haliloz95

Üye
    Konu Sahibi
spb yi deniycem.. 5 ay dediğin süre ne demek biliyo musun :D okulların kapanıp açılması demek :D

Devildare66

Üye
pardon ya 5ay yazmşm xs 2 ay arkadaşlar ksura bakmayn.. Tahmin tabi ama %80 2 ay içinde çıkar

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen bncede

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
yeni güncelleme anna ile birlikte bu sorun cozulecek

Uruloki

Uruloki

Üye
anna ile ne çözülecek aynı menü nerdeyse sadece ikonları değişiyor onun ve biz o ikonlarıda kullanıyoruz şu an

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt