Nokia N8 KUTULU-GARANTİLİ==525TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bheart05

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 KUTULU-GARANTİLİ==525TL
hediye geldiğinden garanti belgesi yok fakat nokia ankamalldan alınma imeiden kontrol edebilrsnz yaklasık 1 sene devam etmekte..
kutusu vardır içeriğinde şarj aleti kulaklık ve usb vardır..temiz kullanılmıştır ekranı jelatinsiz kullanılmamıştır çizik yoktur..

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Resim Falan Yok Mu Birader .? :)

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
hediye geldiğinden garanti belgesi yok fakat nokia ankamalldan alınma imeiden kontrol edebilrsnz yaklasık 1 sene devam etmekte..
kutusu vardır içeriğinde şarj aleti kulaklık ve usb vardır..temiz kullanılmıştır ekranı jelatinsiz kullanılmamıştır çizik yoktur..
Fiyat neden düşük ve garanti belgesi olamadan garantiye nasıl götüreceğiz ?

bheart05

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat neden düşük ve garanti belgesi olamadan garantiye nasıl götüreceğiz ?

fiyatı normal ..arayıp sorabilirsnz garanti belgesi istemiyorlar.ordan sistemden cıkıyor zaten ..ciddi alıcı isen imei verir sana kvkyi arayıp sorabilirsn.

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
bende 23 ay garantili satıyorum 750 ye daha mantıklı değilmi

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
eray28

eray28

Üye
bende 500 e satiyorum . a dan z ye herseyi var garanti belgesi yaklasik 10 ay kvk li kutusu ve kutudaki aksesuarlari dahil ilgilenen pm

famemonster16

famemonster16

Üye
kardeş nerelisin elden oluyor mu? Ayrıca takas kabul eder misin üstüne para versem? Pm at bana

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Garantisi sorun olmuyorsa bence sorun yok alıcıyım ankaradayım elden alabilme imkanım varmı ?

ltfcn01

ltfcn01

Üye
Cihazın satışı yapıldıktan sonra satış yapan firma faturasıyla birlikte garantili olduğu yerlere kayıt ediyor cihazı Arkasındaki barkod sayesinde nekadar garantisi var bulunuyor. Ben E6-00 'ımı 4 Kere Servise yolladım hiçbirinde garanti belgesi istemediler En Son cihaz değişimi yaptılar ondada aradım Nokia'yı Garanti Belgesini bulamıyorum dedim önemli değil faturasını ekleyin içine yeterli dediler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...