Nokia N8 Kasa/Kapak Değişimi [Soru]

Sponsorlu Bağlantılar

nonamex

Üye
Benimki de cebimden çıkarırken yere düştü, kamera camının yarım santim yanı içe göçtü.. Allahtan flashta ve kamerada bir sorun yok..

Kesinlikle koruyucu ile kullanmak lazım, bir anlık dikkatsizlik yüzünden..

sesslayt

Üye
takmazlar abi sadece kvkda bi tanıdık felan varsa belki sana bu konuda yardıncı olur

SilentOne

SilentOne

Üye
tüm kasanın deqişimi baya tuzlu olur yha

deli oğlan

Üye
biraz önce kvk ile görüştüm 230 lira dedi sadece alt ve üst kapak ise 50 lira :hmmm

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Nokia N8 Tümleşik kasa bir cihazdır Cihazın kasası E Mail No Vb... Cihaz kimlik bilgileri bulundurur bu yüzden Kasa değişiminde Cihaz için Aynı E Maile Uygun Alt ve Üst Kapak Özel olarak sipariş üzerine gönderilmektedir Tüm kasa değişimi takribi 180 Tl civarı bir ücret karşılığı gerçekleşmekde Benim tavsiyem ekranda koruyucu film ve silikon Kılıf olmadan bu denli yüksek ücret gerektiren cihazları kullanmamak iyi forumlar ...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Tüm kasanın orjinal siyah ile değiştirilmesinde kesin olarak KVK ne kadar fiyat diyor?
Değiştiricemde.
Telefon arızalı KVK'ya göndericem
Göndermişken onu da değişsinler diyorum.. ?

Node

Node

Üye
ben bir kaç kez yere düşürdüm. koruyucu kılıf olduğu için telefona hiç bir şey olmadı.

deli oğlan

Üye
Tüm kasanın orjinal siyah ile değiştirilmesinde kesin olarak KVK ne kadar fiyat diyor?
Değiştiricemde.
Telefon arızalı KVK'ya göndericem
Göndermişken onu da değişsinler diyorum.. ?

kesin fiyat: 230 tl

den1905

den1905

Üye
cihazın garanti dışı kalması yaptırdığın yada yaptıracağın herhangi bir işlemi garanti servisinden başka biryere yaptırman durumunda geçerli olur. düşürme, sıvı teması vs gibi sebepler telefonu tamamiyle garanti dışı yapmaz sadece sorunu garanti dışı yapar paranızı verir yaptırırsınız. sonrasındaki sorunlar misal yazılım sorunu vs olursa bunları garanti karşılar.

şu anda elimde kvk servis formu mevcut ve arkasındami maddeleri yazıyorum. eğer sıvı teması yada düşmeden dolayı gözle görülen bir darbe eğilme v.s mevcut ise cihaz farklı sorunlarada yol açabileceiğnden garanti dışı kalacaktır. Servis tarafından yapılan işlem sonucu bu gibi durumlarda farklı sorunlara yada aynı sorunun tekrarlaması durumunda garanti şartları içerisine kabul edilmez.

burbur14

Üye
gerçekten çok pahalı aynı sorun bendede war :vur

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
Delikli kılıf işe yarar mı??????????* korumak için

serhatoktar

serhatoktar

Üye
KAsa - kapak alıcaklara tek tavsiye direk nokia-care lerden alsınlar ...gecen sene 6500 c bornzuma yeni kasa alayım dedim kvk ve şengülleri aradım 189 tl dediler ..nokia - care gittim servisine 110 tl aldılar....==============> no kvk no şlengüller yes nokia-care

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes wala servise kalms o cnku cıkms garantiden....ama para herseyn yolunu acar ;) :good:

Üst Alt