delidolunet
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler.cihazın garanti dışı kalması yaptırdığın yada yaptıracağın herhangi bir işlemi garanti servisinden başka biryere yaptırman durumunda geçerli olur. düşürme, sıvı teması vs gibi sebepler telefonu tamamiyle garanti dışı yapmaz sadece sorunu garanti dışı yapar paranızı verir yaptırırsınız. sonrasındaki sorunlar misal yazılım sorunu vs olursa bunları garanti karşılar.
350 TL Mi? ..Utku™;3503481' Alıntı:Tüm kasay değiştirmek garanti dışı bırakmaz ama size 350 tl ye patlar
100 tl olsa350 TL Mi? ..
Bende 100 var yeter dedim yetmiyor yani öylemi
Şimdi ben telefonumun kasasını değiştirip siyah kasa taktırmak istesem 350 TL Para mı isteyecekler? e OHA ..s
Utku™;3507249' Alıntı:Ebaydan alıp kndiniz takarak garanti dışı bırakmak mı istiyorsunuzFiyatı 350 Tl dir En az çünkü C7 tüm kasa o kadar tutuyor.Ayrıca yurt dışı fiyatı orjinal kasa 80 dolardır
arkadaşım istersen orginal kasayı sana 100-110 tl civarında bulurum ama sen takınca garanti kapsamında olmaz bunu goze alıyorsan benle iletişime geç pm veya sesslayt@gmail.com adresi ile bana ulaş
c7 için öyleydi diyorum n8 daha ucuz olamazkasanın 350 tl olacağını zannetmem bugun servise iç kulaklığı sorarken onuda soracaktım sinirlettiler beni öyle ucup gitti oda ama 350 tl olması imkansız. bunun içinde ki diğer parçalar hiç mi para etmiyor. kamera ekran vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?