nokia n8 kapaliyken sarj olma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

oviahmetovi

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 kapaliyken sarj olma sorunu
arkadaslar ben n8i kapaliyken sarj etmeye calistigimda hic bir zaman batarya dolmuyo gibi gozukuyo telefonu actigimdada batarya dolmus olmasina ragmen hala sarj oluyomus gibi gozukuyor fakat tel acikken sarja koyarsam problem yok 2saat sonra batarya dolu gosteriyor yardimci olursaniz sevinirim.simdiden tesekkur ederim.

erman1903

Üye
bende kapalıyken hic sarj almıyo acıkken dediğin gibi hiçbi problem yok bende anlamadım

yilan53

Üye
sadece sizde mi acaba bu sorun

karakaplan2004

karakaplan2004

Üye
arkadaslar ben n8i kapaliyken sarj etmeye calistigimda hic bir zaman batarya dolmuyo gibi gozukuyo telefonu actigimdada batarya dolmus olmasina ragmen hala sarj oluyomus gibi gozukuyor fakat tel acikken sarja koyarsam problem yok 2saat sonra batarya dolu gosteriyor yardimci olursaniz sevinirim.simdiden tesekkur ederim.

Freeware sürüm version 011.012 ise bence donanımla alakası vardıre sanırım yetkili servise götürmenizde fayda vardır amma freeware version 011.012 bundan eski ise cihazınızı güncelleyiniz ve sonra tekrar deneyiniz bence

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Cihazı güncelleyiniz öncelikle . Hala sorun giderilmezse bence kesinlikle servise veya Aldığın yere göstermelisin .

oviahmetovi

Üye
    Konu Sahibi
telefon guncel buyuk ihtimal donanimla alakali .
biraz daha kullanip hevesimi alayim servise gotururum :)

balkonkusu

balkonkusu

Üye
siz şundan mı bahsediyorsunuz acaba şarj cihazını takınca kapalıyken yüzde 10 gösteriyor sonra ekran kararıyor ama biraz zaman geçsin ekrana dokununca üst sağda yine yüzde 10 yazıyo bitince de uyarı veriyor ve o sol taraftaki mikrousbnin yanındaki ışık sönüyor

SilentOne

SilentOne

Üye
büyük bir ihtimal donanımsal

GrafiXer

GrafiXer

Üye
aynı sorunla bende karşılaşır gibi oldum sorunun çömzümü telefonun açıkken tasarruf modundan çık oşekilde şarja tak cihazı normal işliyor herşey. :oke: aksi bir sorun yok herhalde

efehobbit

efehobbit

Üye
%10 da takılmış gibi görünme sorunu bende de var. Telefonu açınca da şarj tam görünüyor, hatta ''güç kaynağının fişini batarya ömrü için çekiniz'' uyarısı geliyor. Normal bir kullanımla 3 gün gidiyor. Sizlerde kullanım süreleri nedir acaba ?

boydanger

Üye

Node

Node

Üye
aynı sorunla bende karşılaşır gibi oldum sorunun çömzümü telefonun açıkken tasarruf modundan çık oşekilde şarja tak cihazı normal işliyor herşey. :oke: aksi bir sorun yok herhalde

Şarj aletini takınca tasarruf modundan otomatik olarak çıkması gerekmiyor mu?

ziya68

ziya68

Üye
arkadaslar bende ayni sorunu yasadim sarj bitince doldurmasi cileydi ve aklima söyle bi soru geldi
ve diger n8 ile bataryalarini degistim sorun bataryadaymis bukez öbür tlf acilmadi bilemiyorum genel olarak benimki gibimi
diger arkadaslarin sorunu

Üst Alt