imkansız değil OTG olduğuna göre bir yazılımla Usb kızılötesi portu bağlanabilir vede sonrasında kumandakzılötesi olmadığı için imkansız bence
kızılötesi olması gerekmez mi bu durumda ?
benim bildigim uzaktan kumanda programları kızıl ötesiyle çalışıyor. n8 de kızıl ötesi olmadığı için böyle bir programın olacagını sanmıyorum
evet kızıl ötesi olması lazım arkadaş doğru söylüyor.ama olsa çok güzel olurdu
bnde kizilotesyle oldgunu bliorum
Kızıl ötesi olmadığı için o yönden yapılamaz ama imkansız değil arkadaşlar, niye imkansız olsun?kzılötesi olmadığı için imkansız bence
tv'nin kablosuz desteği varsa yapıldığını biliyorum. kablosuz desteği olan LG ya da samsung Lcd Tv için forumun symbian s60v5 kısmında böyle bir program paylaşılmıştı sanırım. N8 (s^3) için var mı araştırmak lazım, ama tvin kablosuz özelliği(ve bu kablosuzun tv yönetimini destekliyor) olması gerek N8 ile yönetebilmek için ilk başta.o da kablosuz destekli TVler için.iphone içinde kumanda programı var ve iphonede kızılötesi yok benim bildiğim.
imkansız değil OTG olduğuna göre bir yazılımla Usb kızılötesi portu bağlanabilir vede sonrasında kumanda
(Bu aygıtlar genellikle pcler için yapılır pek de sanmıyorum destekleyen bir modelinin olacağını). Yİne de bu N8 deyip şüphelerimi aklımın bir kenarında barındırıyorum 
Dedim ki yazılım gerektirir nasıl bilgisayara birşey bağlayınca her zaman tanımıyor sürücü yüklemek gerekiyor bu da öyle bir durum Sym^3 e uygun sürücü yazılması lazım ki desteklesinOlabilir mi acaba diyerek usb kızılötesi aygıtını otg ile nokia N8 e bağladım ama sonuç negatif(Bu aygıtlar genellikle pcler için yapılır pek de sanmıyorum destekleyen bir modelinin olacağını). Yİne de bu N8 deyip şüphelerimi aklımın bir kenarında barındırıyorum
![]()

cok guzel...tabkide imkansiz degilhatta ;
impossible is nothing