Nokıa n8 için tv uzaktan kumanda programı

Sponsorlu Bağlantılar

MSTF1981M

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa n8 için tv uzaktan kumanda programı
NOKIA N8 İÇİN TV UZAKTAN KUMANDA PROGRAMI VARMI ACABA:hmmm

venusutarit

venusutarit

Üye
Yok ama teknik olarak bu mümkün

balkonkusu

balkonkusu

Üye
kızılötesi olması gerekmez mi bu durumda ?

by_oguz

by_oguz

Üye
benim bildigim uzaktan kumanda programları kızıl ötesiyle çalışıyor. n8 de kızıl ötesi olmadığı için böyle bir programın olacagını sanmıyorum

MSTF1981M

Üye
    Konu Sahibi
evet kızıl ötesi olması lazım arkadaş doğru söylüyor.ama olsa çok güzel olurdu

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
bnde kizilotesyle oldgunu bliorum :oke:

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
kzılötesi olmadığı için imkansız bence

maktama

maktama

Üye
kızılötesi olması gerekmez mi bu durumda ?

benim bildigim uzaktan kumanda programları kızıl ötesiyle çalışıyor. n8 de kızıl ötesi olmadığı için böyle bir programın olacagını sanmıyorum

evet kızıl ötesi olması lazım arkadaş doğru söylüyor.ama olsa çok güzel olurdu

bnde kizilotesyle oldgunu bliorum :oke:

kzılötesi olmadığı için imkansız bence
Kızıl ötesi olmadığı için o yönden yapılamaz ama imkansız değil arkadaşlar, niye imkansız olsun? :) tv'nin kablosuz desteği varsa yapıldığını biliyorum. kablosuz desteği olan LG ya da samsung Lcd Tv için forumun symbian s60v5 kısmında böyle bir program paylaşılmıştı sanırım. N8 (s^3) için var mı araştırmak lazım, ama tvin kablosuz özelliği(ve bu kablosuzun tv yönetimini destekliyor) olması gerek N8 ile yönetebilmek için ilk başta.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
tabkide imkansiz degil ;) hatta ;

impossible is nothing :oke:

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
gitarsist

gitarsist

Üye
iphone içinde kumanda programı var ve iphonede kızılötesi yok benim bildiğim.

matanist

matanist

Üye
imkansız değil OTG olduğuna göre bir yazılımla Usb kızılötesi portu bağlanabilir vede sonrasında kumanda

Olabilir mi acaba diyerek usb kızılötesi aygıtını otg ile nokia N8 e bağladım ama sonuç negatif :( (Bu aygıtlar genellikle pcler için yapılır pek de sanmıyorum destekleyen bir modelinin olacağını). Yİne de bu N8 deyip şüphelerimi aklımın bir kenarında barındırıyorum :D

venusutarit

venusutarit

Üye
Olabilir mi acaba diyerek usb kızılötesi aygıtını otg ile nokia N8 e bağladım ama sonuç negatif :( (Bu aygıtlar genellikle pcler için yapılır pek de sanmıyorum destekleyen bir modelinin olacağını). Yİne de bu N8 deyip şüphelerimi aklımın bir kenarında barındırıyorum :D
Dedim ki yazılım gerektirir nasıl bilgisayara birşey bağlayınca her zaman tanımıyor sürücü yüklemek gerekiyor bu da öyle bir durum Sym^3 e uygun sürücü yazılması lazım ki desteklesin

mc_mfi

Üye
imkansız deil ama yeni tvler bt ile çalışıyo yani yeni tv lerde olur

suat1111

suat1111

Üye
olsada olur olmasada

• Beğen
Tepkiler: ascada
atmaca508

atmaca508

Üye
olsa çok güzel olacak

-omer-

-omer-

Üye
saçmalamayın arkadaslar nokia n8 ile cekilen bi dizi var türkiyede onu izlemednz mi?? adam orda telefonu(n8i) elinde tutuyo kanalın ismini söylüyo televizyondaki kanal değişiyo demekki böyle bi olay varki adamlar dizilerine koymus

NOT: DİZİ ORJİNAL NOKİA TÜRKİYE FACEBOOK SAYFASInda vardır! dizi ismi : @sosyal bilgiler :bigstar:

Üst Alt