Nokia N8' İçin 32 GB Hafıza Kartı Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaGa21sk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8' İçin 32 GB Hafıza Kartı Yardım
Merhaba değerli arkadaşlar şu an bende Nokia N8 var ve ben bu cihaza 32 GB hafıza kartı takmak istiyorum 32 GB'ye kadar desteklediğini biliyorum; ancak performans ne kadar iyi olur bunu bilemiyorum aranızda 32 GB hafıza kartı kullanan varsa kullandığı hafıza kartının modelini de yazarsa sevinirim yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Kingston 32 Gb Micro Sd Hc alabilirsin.Performans artmaz yani bir değişiklik olmaz sadece depolama alanın artar.N8 32 Gb kart destekliyor.

_ardaa

_ardaa

Üye
hafıza kartı en az class 4 olmalı daha üstü daha iyidir class 4 veya üstü alırsan performans sorunu yaşamazsın.

Parimli

Parimli

Üye
Telefonu öldürürsün kardeşim :) 32 gb nedir :) En ideali 8 gb bence. Sonuçta Pc değil telefon o :) Çok yüklenme derim ben ;)

valent

valent

Üye
32 gb destekliyor sıkıntı olmaz tabi performans istiyorsan toshiba derim

qsaw

qsaw

Üye
class 6 veya 10 al yoksa performans düşebilir.Tabi fiyat tuzlu olur.

Tracy35

Tracy35

Üye
Kingston 32 gb var arkadaşda kasma felan yok telefonun beynı oyun uygulama kurulu 4 gb kaplıyor hafıza kartındakı 20 gb flm muzık progamlar var kasma yok

TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
arkadaşım bende de N8 var. 16 gb taktım transcedt markaydı. Bazen ağırlaşıyor. Bilmiyorum marka ile alakası var mı ama 32 lik taksam ne olur. Onun için 16 gb yi aşma bence

SaGa21sk

Üye
    Konu Sahibi
Değerli arkadaşlar yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim. Peki marka olarak hangisini önerirsiniz ? Forumda bazı arkadaşlar Kingston diyor ve kasma sıkıntısı olmuyor diyor bir başka arkadaş da Toshiba al diyor hangisini önerirsiniz.

curse.

Üye
Telefonu öldürürsün kardeşim :) 32 gb nedir :) En ideali 8 gb bence. Sonuçta Pc değil telefon o :) Çok yüklenme derim ben ;)

ben 32 gb kingston micro sdhc class 4 kart kullanıyorum ölmedi napıcaz? Atıyım mı duvara?

beled

Üye
arkadaşlar iyi akşamlar
ben de 32gb lık kart alacaktım bu aralar ama kartların okuma yazma hızları oluyormuş 2 /4 /6 /8 ve 10 megabit aktarım ama minimum 6 mı alsam yoksa direk 10 mu alsam diye düşünüyorum 30 -40 tl oynatıyor fiyatı

kuralsiz9

Üye
ben class 10 aldım 8 gb gayet hızlı tel de kasma bile yok HD oyunlar yağ gibi akıyor ve hızlı kuruyor akıllı telefon için class yüksek olması lazım yoksa rahat olmaz

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
32gb lık kartı class olarak düşünürsen biraz tuzlu olur.

ferhat000

ferhat000

Üye
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 aydır fiyatların düşmesini bekliyorum ancak düşmediler halen :D internetten bir adet buldum çok uygun fiyatta ancak stokta şuan yok gelince direk sipariş vereceğim -> 16gb mıcro sdhc class 6 TEAM marka team iyimidir bilmiyorum birkaç arkadaş tavsiye etti bende ilk defa denicem o yüzden sadece kapasitesi ve hızına göre fiyatı çok uygundur tavsiye ederim :)
Link:

bilgi:pazarlandda kargo ücreti yok galba ancak 2 hafta içnde geliyormuş bilgilerinize..

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Birde kargo ücreti ekleyin fiyata..
Benzer özellikte NoName kartı geçende 25 TL ye aldım İstanbul Tahtakale'den.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt