• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia N8 I Teknik Özellikleri I Fiyatı I İnceleme I İşlemci I Türkiye I Resimler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia N8 I Teknik Özellikleri I Fiyatı I İnceleme I İşlemci I Türkiye I Resimler
Nokia’nın üstün donanım özellikleri ve dış tasarımındaki renkliliğiyle birlikte dikkatleri üzerine çekecek olan Nokia N8 isimli modeli ile ilgili tüm bilgiler bu makalemiz ile birlikte sizlere sunmak için buradayız. Symbian^3 işletim sisteminin ilk temsilcisi olacak olan cihaz, bunun yanı sıra tasarımındaki farklı renk seçenekleriyle ise sizlere günü birlik bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Yüksek işlemci hızıyla birlikte dizüstü bilgisayarlar ile kafa kafaya giden model ile ilgili tüm bilgilere aşağıdaki sayfalar üzerinden ulaşabilirsiniz.​
Haberde Okuyacaklarınız:

ne zaman gelecek türkiye ye acaba cok merak ediyorum

ekim ayının sonunda nokia şhoplarda fiyatı 1100 tl

Arkadaşlar Telefonların ülkemize geldiği kullanma klavuzlarının ve kutulama işlemlerinin devam ettiği söyleniyor.kanımca yarından itibaren piyasaya çıkacaktır.o zaman fiyatıda belli olurşimdi ne dersek yalan.

Necmati

Üye
bana msj geldi sana geldimi

Necmati™;2873376' Alıntı:
bana msj geldi sana geldimi
Hayır,sen ön siparişmi verdin.ben genpa ya vermiştim ön siparişi.ayrıca mesajda ne yazıyordu

Necmati

Üye
Hayır,sen ön siparişmi verdin.ben genpa ya vermiştim ön siparişi.ayrıca mesajda ne yazıyordu
ön sipariş vermedim ama bu gelen 2. msj Nokıa N8 nokıa shoplarda ilk senin olsun o kadar Nokıa kullanan tanıdığım var sordum hiçbiri bize gelmedi diyo

tabiki89

Üye
Sevgili Forum üyeleri Nokia N8 çıkmıştır en yakın Nokia Shop tan alabilirsiniz. Ben aldım sorularınız varsa cevaplayabilirim

Zegen

Üye
İsteyen imzamdan temalar indirebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...