NOKİA N8 i aldığınızdan memnun musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia n8 i aldığınız için mumnun musunuz?

• Evet

Kullanılan: 51 82.3%
  • Hayır

Kullanılan: 11 17.7%

• Kullanılan toplam oy
    62
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

srharas

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA N8 i aldığınızdan memnun musunuz?
Arkadaşlar bende bi nokia n8 kullanıcısıyım sizin de bu telefon hakkındaki düşüncelerinizi almak istiyorum...:tşk:

hoss

hoss

Üye
sende n8 kullanıyormussun önce sen paylaş memnun olup olmadıgını bence :ehe

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Şu Anlık Uygulama Tarafından Memnun Değilim Ama Diğer Türlü Memnunum :)

Utku

Utku

Üye
n8 değilde symbian 3 lü cihaz aldığınızdan memnunmusunuz daha iyi olur du

oskis

Üye
iphone 4 de gore yawaş ama şarj olarak biraz daha iyi duruyor....tabiki galaxsi s II ye gore tartişmaya tenezzül etmem çiksada alsak

Uruloki

Uruloki

Üye
daha önce açıldı bu konu ararsan bulursun

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
ben gayet memnunum hiç reset atma gibi bişey olmadı bazı arkadaşlara hatalı seri gelmiş onlar adına çok üzüldüm az para değil :D fotoğraf makinesi lazımdı bende babama nokia fotoğraf makinesi çıkarmış dedim aldı :D ( ama uzun sürdü )

• Beğen
Tepkiler: iatis
tuzluca76

tuzluca76

Üye
Bende önceden reset olayı oluyordu da Pr 1.2 den sonra hiç olmadı.İNŞALLAH Böyle devam da eder :)

SilentOne

SilentOne

Üye
ben gayet memnunum hiç reset atma gibi bişey olmadı bazı arkadaşlara hatalı seri gelmiş onlar adına çok üzüldüm az para değil :D fotoğraf makinesi lazımdı bende babama nokia fotoğraf makinesi çıkarmış dedim aldı :D ( ama uzun sürdü )

way güzel taktik walla :D

Qiwah

Qiwah

Üye
bende menmunum.telefonu elime aldım alalı ne reset attı.nede başka bi sorunu çıktı.:oke:

aydnzara

Üye
telefon iyide birde hd oyunları çok olsaydı dahada iyi olacaktı:)

isorus75

Üye
arkadaslar ben telefonu aldigima cok memnunum cunku iphone 4 le arasinda asiri fiyat farki olmasina ragmen fotograf ve video cekimi dahil olmak uuzere her yonuyle on basar !!!!!!!!!!!! ben telefonlarimdan herzaman maximum verm almaya calisan biriyim onun icin cok karistiririm n8 imede 100 kere format attim ovi problemini qt ile cozdum suanda oviden fazla birsey indirmemeye calisiyorum bence esas sorun oviden indirilen seyler bana kalirsa cogu problemli onunda bence sebebi reklam yapmak icin internet baglantisi istemeleri derken kasma yapiyolar .su anda fm vericiyle arabamda muziklerimi dinliyorum,107 ekran tv den oyun oynuyor ve cektigim video ve fotolarima bakiyorum ,hard disk olarak kullaniyorum ,wifi verici olarak leptopumdan internetimi kullaniyorum,daha sayamiyacagin bimilyon sey .buarada spb veya baska seylerle ograsmayin cunki onlarin hic birinde player ve radyolar elinizin altinda olmuyo herseyi super herkese tavsiye ederim (ararsan kadi kizindada kusur bulursun) kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt