Nokia N8 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
talhayar

talhayar

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Hakkında
öncelikle herkese merhabalar. forumu çok uzun süredir takip ediyorum. gerçekten zevkle ve merakla takip ettiğim tek forum burası. :)

benim sorum şöyle olacaktı; ben n8 almayı planlıyorum. ancak forumda çok fazla konu okudum ve belirtilen sorunlardan dolayı ciddi bir şekilde kafa karışıklığı yaşıyorum.kullanan veya n8 hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum. saygılar :)

slant1111

slant1111

Üye
HTC desire hd öneririm

accman

accman

Üye
tam açık olmamış mesajınız hangi konularda kararsızsınız belirtirseniz...

hoss

hoss

Üye
n8 kamerasi beni pek tatmin etmedi resim orneklerine baktigimda , ayrica isletim sistemi hantal , 680mhz islemci , 256 mb ram orani rakiplerinden düsük
yerinde olsam android isletim sistemli cihazlara bakardim

talhayar

talhayar

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. hantallık konusunda en büyük karışıklığı yaşadım. bazı arkadaşlar çok yavaş demiş, bazıları video olarak sunmuş ve gerçekten hantal olmadığını göstermiş. sonra reset problemi gibi problemleri mevcut sanırım bazılarında. :)

belferkay

Üye
Gönül rahatlığıyla n8 alabilirsiniz. Ancaaaaaaak... Ben telefonumda sürekli oyun oynarım ve oyun çeşitliliği önemli diyorsan, sürekli yenilerine ihtiyacım var diyorsan -aynı şey uygulamalar için de geçerli- telefondan soğuman olası. Fiyat olarak n8 dolaylarında olan xperia x10 veya htc desire güzel cihazlar. Ancak senin beklentilerin ne yönde bunu bilmek lazım.

slant1111

slant1111

Üye
arkadasn dediği gibi android tavsye edyrm

sek07

Üye
boş ver n8 alma sen herkes alırsa buda 5800 gibi olur :ehe

talhayar

talhayar

Üye
    Konu Sahibi
benim en büyük beklentim kamera yönünde. zaten oyunları sadece bilgisayarda oynuyorum. ama uygulama yönünden sorun olursa soğurum sanırım :D herkes gibi olmamak için 5800 yerine monte almıştım ama pek memnun kalmadım. özellikle samsungun desteksiz bırakması konusunda. :)

belferkay

Üye
en sağlam kamera n8de en sağlam uygulamalar androidde diyeyim o zaman da işin içinden çık çıkabilirsen:)

talhayar

talhayar

Üye
    Konu Sahibi
bataklık gibi resmen :) hangisi daha ağır basarsa ona yönelirim o zaman. ama düşünmek çok zaman alacak sanırım :)

accman

accman

Üye
bence de android bakmalısın..ama kamera diyorsan tabiki n8
8mp'lik androidler daha pahalı bi de..

andry77

andry77

Üye
LG Optimus 2X muhteşem bir telefon tavsiye edilir...
Fakaaaat N8 bir başka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt