casper18
Üye
walla arkdaslar ankaranin her yerinde 999tl kredi kartlarina pesin fiyatina taksit yapiyolar ki heryerde bole olmasi lazim fazla fiyat cekenlerden almayin bence baska yere sorun yada nakia shoplardan alin
--------------- Ekleme ---------------
Sayin arkadaslar Nokia N8 artik 999 tl degil 950 tl ye satiliyor ankarada kvk garantilidir cok degil 1 ay sonra 850-900 tlye duser bilginize fazla aceleci davranipta 50 tlde olsa 150 tlde olsa paranizi heba etmeyin
3 - 4 Gün önce Aldım 950 TL ye FİNLAND Üretimi 0 kutuda tabikide . Ve bütün herşeyiyle eksiksiz KVK Lı . Bilginize .
Turkcell den aldım . Bu güne kadar olan tüm telefonlarımı ordan aldığım için artık tanıyorlar beni ve annemiHayırlı olsunNerden aldın ve ben hiçbiryerde 950tlye göremiyorum istisna indirimler mi bunlar acaba yoksa düşecek mi fiyatı?
Turkcell den aldım . Bu güne kadar olan tüm telefonlarımı ordan aldığım için artık tanıyorlar beni ve annemiO nedenle 980 iken fiyatı 950 ye aldık . Bazı yerlerdede 999 veya tam olarak 1000 TL . 1000 TL üstü olmaması lazım
Alalı 4 - 5 gün oldu Fin.. Malı gerçekten harika şu ana kadar een ufak bir hatayla veya sorunla karşılaşmadım . İnşallah karşılaşmamdaGüzel ilişkiler yararlıdır tabiki sevindim senin adına
Fiyatı birkaç aya düşer diye düşünüyorum ancak internetteki sitelerde bu aralar bir yükselme oldu ben de korktum. Bakalım henüz kesin değil kararım ama uygun bir fırsatta almayı düşünüyorum. Umarım telefonun hatalı seri değildir de memnun kalırsın hayırlı olsun
Bu kesinlikle doğru ..ben aldım telefon herşeyiyle mükemmel ama hoparlörü koydukları yer inanılmaz yanlış :S
Düşmüş olması gerekiyordu ?Necmati™;3068464' Alıntı:Şu an Turkcelle'rde N8 bulunmuyor bu yüzden fiyatı arttı haberiniz olsun ..
1150 lira
dün sordum daha bilmem orda stok vardır şişli bölgesinde 2 3 Turkcell'e sordum stoğumuz lmadığı için fiyatımız 1150 oldu..Düşmüş olması gerekiyordu ?
Feci yükselmiş fiyatlar ya ..Necmati™;3071587' Alıntı:dün sordum daha bilmem orda stok vardır şişli bölgesinde 2 3 Turkcell'e sordum stoğumuz lmadığı için fiyatımız 1150 oldu..
evkur'da ise 1500 liraya satılıyor oda kredi kartsız
Yenilikler konusunda başka nelerle karşılaşacağız?
T.Ş: Bu yıl itibariyle Symbian olarak gelen cihazlar yeni Symbian arayüzüyle gelecekler. Symbian'ın her versiyonunda güncellemelerini yapabilecekler. Birinci çeyrekte N8, C7, C6-01 gibi cihazların Symbian üzerinde güncellemesi çıkacak. Ovi Maps'in yeni versiyonunu, tarayıcının yeni versiyonunu sunuyor olacağız. Daha uzun vadede HTML 5 devreye giriyor olacak. 2011 Nokia için sadece donanımsal olarak değil, her alanda pek çok yeniliğin yaşanacağı bir yıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?