nokia n8 gerçekten mükemmel

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
680 Mhz ile 1 ghz arasında pek hız farkı yok.Yazılım işlemciyi verimli kullanmıyor:nono:
Symbian Ui kullanımında genellikle GPU yu kullanıyor.
5800 da GPU olmadığından bu durum tam bir felaketti.
tam tersi s^3 cpu'ya daha fazla yükleniyor gpu'ya yüklense zaten tarayıcı vs. yağ gibi akar...

cardanadam

cardanadam

Üye
680 Mhz ile 1 ghz arasında pek hız farkı yok.Yazılım işlemciyi verimli kullanmıyor:nono:
Symbian Ui kullanımında genellikle GPU yu kullanıyor.
5800 da GPU olmadığından bu durum tam bir felaketti.

1ghz işlemci olsaydı bir çok sıkıntıyı atlatmıştık ama bu şekilde bile x6 dan kat be kat daha iyi

PriZm

PriZm

Üye

tam tersi s^3 cpu'ya daha fazla yükleniyor gpu'ya yüklense zaten tarayıcı vs. yağ gibi akar...

:hmmmUi kullanımında GPU kullanımını açması lazım Nokia'nın eğer durum böyleyse:hmmm

Bu arada yanlış biliyorsam düzeltin ama Tarayıcıda şuan GPU hiç kullanılmıyor o yüzden bu kadar yavaş:hmmm

5800 daha menü efectlerinde kasıyordu:hmmm

_ardaa

_ardaa

Üye

1ghz işlemci olsaydı bir çok sıkıntıyı atlatmıştık ama bu şekilde bile x6 dan kat be kat daha iyi

işlemciden yana sıkıntı yok, stabilite sorunu var, daha net şöyle anlatayım, işletim sisteminde takılmalar oluyor ama düzgün kodlanan hiçbir oyunda takılma yok, sonra spb shell veya home screen yükle hiçbir takılma yok, dediğin gibi işlemci yetersiz olsaydı onlar da da takılırdı ama spb de takılmadan eser yok, olay sadece donanım değil donanım kadar düzgün işletim sistemi de gerekir, anna ile bu sorun epey aşılacak biliyorsun.

1ghz olsa daha iyi olmaz mıydı elbette olurdu ama 680mhz yeterli, işletim sistemi ile donanım tam entegre olursa 600mhz bile fazlasıyla yeter emin ol.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
ozggurr

ozggurr

Üye
Nokia N8'in gercekten mukemmel oldugu noktalar var, ama hoparlorun yeri oradayken mukemmel demek abartili bir tanim olur. Cok iyi bir kamera telefonu diyelim...

• Beğen
Tepkiler: nonamex
PriZm

PriZm

Üye
O zaman tek sorun Symbian CPU ve GPU'yu verimsiz kullanıyor.(GPU zaten kullanılmıyor.)

nonamex

Üye
O zaman tek sorun Symbian CPU ve GPU'yu verimsiz kullanıyor.(GPU zaten kullanılmıyor.)

Tek sorun Nokia'nın telefonlarını üzerine düşmeden alel acele piyasaya sürmesi.

En azından WP7 ile bunu aşmış görünüyorlar, harıl harıl çalışıyorlar..

ozggurr

ozggurr

Üye
Ayni donanimli Nokia N8'de Anna Symbian^3'ten kat kat daha basarili ise ve Belle Anna'dan daha verimliyse suc biraz Symbian^3'te gibi geliyor bana. Artik CPU mu, GPU mu neyse sorun cozulmus belli ki, dagitima baslasinlar da biz de kendimize gelelim...

cardanadam

cardanadam

Üye
şu anna da gelmedi bir türlü birde üstüne üstlük dalga geçer gibi belle sızdı 6 ay oldu nerdeyse be bitti deniliyor ortada bir şey yok

PriZm

PriZm

Üye
Tek sorun Nokia'nın telefonlarını üzerine düşmeden alel acele piyasaya sürmesi.

En azından WP7 ile bunu aşmış görünüyorlar, harıl harıl çalışıyorlar..

WP7 de Uygulama özürlü bir işletim sistemi.onunda bu sorunu var:hmmm

anlayacağın Nokia sorunsuz değil mutlaka bir yeri sorunlu oluyor ama genede bırakamıyorum nokia yı:d:

ozggurr

ozggurr

Üye
şu anna da gelmedi bir türlü birde üstüne üstlük dalga geçer gibi belle sızdı 6 ay oldu nerdeyse be bitti deniliyor ortada bir şey yok

Bu Belle normalde zaten bu yaz ayinda gelecek diye soylenti vardi, Anna 2011 ilk ceyrek Belle yaz ayinda bekleniyordu ve bizim gordugumuz sizintinin nasil olacagina dair gorseller aylar once de vardi... Yani o belle simdi ortaya cikmis birsey degil. Nokia neden dagitima baslamiyor kismi ise benim de cok canimi sikan birsey. Sorma gitsin kardesim...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
nokia windows phone icin cok iyi olucak. Nokia sayesinde uygulamalar cikacaktir.

pRime.

pRime.

Üye
:hmmmUi kullanımında GPU kullanımını açması lazım Nokia'nın eğer durum böyleyse:hmmm

Bu arada yanlış biliyorsam düzeltin ama Tarayıcıda şuan GPU hiç kullanılmıyor o yüzden bu kadar yavaş:hmmm

5800 daha menü efectlerinde kasıyordu:hmmm

tarayıcı ondan nefretlik zaten gpu kullanımı sıfır. ui'da gpu'yu neredeyse hiç kullanmıyor galeri ve müzik çalar hariç.

PriZm

PriZm

Üye
Anna ile GPU açılır belki?:hmmm

pRime.

pRime.

Üye
Anna ile GPU açılır belki?:hmmm
maalesef annada da yok telefon ve tarayıcı sadece biraz daha hızlandı ama gpu kullanımı hala tam anlamıyla değil yani annadan çok büyük beklentiniz olmasın asıl olay bellede.

PriZm

PriZm

Üye
Zaten benim beklentim daha yok henüz Symbian^3 lü değilim.:hmmm

ama ben C6-01 aldığımdada Anna gelmez ise Ben bu Nokia' nın ....... ........

pRime.

pRime.

Üye
Zaten benim beklentim daha yok henüz Symbian^3 lü değilim.:hmmm

ama ben C6-01 aldığımdada Anna gelmez ise Ben bu Nokia' nın ....... ........
annanın artık gelmesi kaçınılmaz her symbian^3 modeli er ya da geç anna ile tanışacak o konuda içiniz rahat olsun. c6-01 halihazırda çok güzel bir telefon bence, bütçem kısıtlı olsaydı n8 yerine c6-01 tercih edebilirdim :)

PriZm

PriZm

Üye
:oke:

BU aradada sitede ençok senin avatarlarını beğeniyorum Prime nedense:ehe

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt