Nokia N8 Fiyatı Ve Alanlar ? ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

casper18

Üye
Arkadaşlar 8 gün önce Ankara Mediamarktten 99tl X 10ay =990tl ye aldım.
Ellerinde bir tane daha vardı. Fakat telefonları sergiye koymuyorlar.
Sorduğunuzda çekmeceden çıkarıp getiriyorlar.

BOZO671

Üye
geçen cuma istanbul metrocıty avm'deki nokıa shoptan 1280 tl'ye 2yıl nokıa shop garantisi haricinde 2yıl kasko ve orjinal zag kılıfl + ekran koruyucu filmle birlikte aldım...

ATAKANALTUG

ATAKANALTUG

Üye
mediamrkt dada 999 tl fazlasını verme gerekirse beklemeni tercih ederim çoğu yerde 1000 tl ayrıca yeni işleti sisteminde bazı ayrıntılar eksik sorunlu yani değmez 1350 tl verme çok yazık edersin...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler vermiyecem zaten o kadar .
Biraz daha beklerim olmazsa

betoner

betoner

Üye
hepsiburada 12 taksitli 992 TL'ye aldım.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler yorumlar için beyler bayanlar

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde biraz beklyecem yeni bir işletim sistemi nokia bunuda 5800 gibi harcayacak bole saqlam telefona yazık olcak walla ama neyse

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Almadım zaten telefonu alamıyorumki zaten .d
Ama alabilseydim alırdım heralde . Gerçi kararsızım ilk çıktığı anda almak biraz kritik . Sorunlu olanlar var . Ayrıca yazılım falan henüz tam oturmamış herşey .

nurdede1986

Üye
ben peşin 970 tl ye aldım :)
adama gelişi 968 tl kdv dahil:)

alikuranel

Üye
Selamlar arkadaşlar bir yıl önce 5800 aldım 2 ay gecmeden 3 kez kilitlendi servise verdim bişeyi yok dediler gene kilitlenince bende onu duvara kilitledim :(((
Ardından x6 16gb aldım 6 aydır kullanıyordum fakat unuda flaş sorunu var asla flaşlı çekim yapamıyorsunuz çunku mercek ve flaş dipdibe resmi tanınmaz halde gösteriyor birde hoparlör son seste cızırtı yapıyordu
neyse sonunda gidip n8 imi tim den aldım 1007 liraya 10 taksit yaptılar herşey çok iyi güzelde be kardeşim bu nokia hususi benimlemi uğraşıyor telefonu eve götürdüm sabaha kadar şarj ettim açtım herşey çok iyi hatta mükkemmelinde ötesinde ama gelgörki dış arama gelince sadece titredi...
ses yok mp3 yok video sesi yok yani dış hoparlorüm bozuk çıktı
hemen gittim tim e nokia kvk ya yönlendirdiler onlarda servis fişi düzenleyip elime bir kağıt tutuşturdular kalkaldım ortada şimdi siz benim yerimde olsanız bir daha nokia bedava deseler alırmısınız...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi okuldan gelirken Turkcell mağazasına gittim ve sordum 980 TL Dedi .

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
960 TL Ye Turkcell den aldım . Artık kapatılabilir konu .

erkara_64

Selamlar arkadaşlar bir yıl önce 5800 aldım 2 ay gecmeden 3 kez kilitlendi servise verdim bişeyi yok dediler gene kilitlenince bende onu duvara kilitledim :(((
Ardından x6 16gb aldım 6 aydır kullanıyordum fakat unuda flaş sorunu var asla flaşlı çekim yapamıyorsunuz çunku mercek ve flaş dipdibe resmi tanınmaz halde gösteriyor birde hoparlör son seste cızırtı yapıyordu
neyse sonunda gidip n8 imi tim den aldım 1007 liraya 10 taksit yaptılar herşey çok iyi güzelde be kardeşim bu nokia hususi benimlemi uğraşıyor telefonu eve götürdüm sabaha kadar şarj ettim açtım herşey çok iyi hatta mükkemmelinde ötesinde ama gelgörki dış arama gelince sadece titredi...
ses yok mp3 yok video sesi yok yani dış hoparlorüm bozuk çıktı
hemen gittim tim e nokia kvk ya yönlendirdiler onlarda servis fişi düzenleyip elime bir kağıt tutuşturdular kalkaldım ortada şimdi siz benim yerimde olsanız bir daha nokia bedava deseler alırmısınız...

kardeş teknoloji şans işidir ama sanırım bu konuda çok şansız birisiniz ben gibi...ben de zamanında toshıba g500-htc kaıser-hp 614-x6-5800 her birisinde ufak yada büyük mutlaka hataları vardı...bundan sonra ki cihazlarda da olacak..ıphone-galaxys-htc vs hata ve hatta n9 dada olacak teknoloji bu..ben de çok düşündüm alsam mı almasam mı diye ama inan ki nokia tüm bu firmalara nazaran tüketiciyi koruyor...burda servis olayları nokia ile alakalı değil servislerle alakalıdır..sen sanıyorsun ki senin cihaz finlandiyaya gidiyor hayır öyle bir şey yok sadece orayla yazışma yapılıp nokia ona göre karar veriyor..milyonlarca nokia yı nasıl inceleyip tek tek cvp verebilirler...
bu benim şahsi düşüncem yanıldığım noktalar olabilir...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Yetkili arkadaşlardan ricam konuyu kilitler misiniz?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
niye hırsız mı girecek konuya:allalla:

----------Eklendi @ 23:00:50 ---------- Yazıldı @ 23:00:33 ----------

niye hırsız mı girecek konuya:allalla:
:) Genelde sorulan soruların merak edilen türden şeylerin cevapları alınınca bulununca konular kapatılır..
Ayrıca N8'i alalı baya oldu :)

_ardaa

_ardaa

Üye
:) Genelde sorulan soruların merak edilen türden şeylerin cevapları alınınca bulununca konular kapatılır..
Ayrıca N8'i alalı baya oldu :)

hayırlı olsun güle güle kullan espri yapmıştım zaten:heyo: konuya son atılan mesajın tarihine bakmamıştım epey olmuş hortlattık konuyu iyimi

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
SilentOne

SilentOne

Üye
konu baya eski yha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...