Nokia N8 divx-avi-mkv dosyalarini codec yuklemeden oynatiyor!

Sponsorlu Bağlantılar

nilhanakcay

Üye
teşekkürler

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
son video guncellemesiyle birlikte artik altyazilari da destekleyerek oynatiyor :)

gitarsist

gitarsist

Üye
bak ozgur bana lakap takma sana kralimi takarim .

sana takmışlar yeterince.:naughty:

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
bak ozgur bana lakap takma sana kralimi takarim .

sana takmışlar yeterince.:naughty:

bu yazi bana mi?

"bak ozgur bana lakap takma sana kralimi takarim ." alinti yapayim derken alamamis misin?

bana ise gitarsist'ten boyle bir satasma bekmelem, canin sagolsun der gecerim...

bana degilse banaymis gibi duruyor :)

pRime.

pRime.

Üye
bu yazi bana mi?

"bak ozgur bana lakap takma sana kralimi takarim ." alinti yapayim derken alamamis misin?

bana ise gitarsist'ten boyle bir satasma bekmelem, canin sagolsun der gecerim...

bana degilse banaymis gibi duruyor :)

"Burak"dan söz ediyor. :) Gerçi siz anlamışsınızdır.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
byler benm babam hardsske kaydedior TS2 formatnda ama oynatir mi bzim N8 ?

mdnhkn

mdnhkn

Üye
ne oluyor arkadaşlar yahuu:aha:

balkonkusu

balkonkusu

Üye
arkdaşlar benim sorum var ben video klip yükledim telefona ama bunları sırayla oynatmayı bulamadım nasıl olacak 4 dk da video klip bitiyo diğerine geçmiyo mesela

gitarsist

gitarsist

Üye
ozggurr

asla sana öyle bir şey demem kesinlikle sana değil.
ben onun nasıl yapıldığını bilmiyorum o yüzden öyle bir şey yapmak zorunda kaldım. :D Kusra bakma.

recepersin

Üye
Arkadaşlar N8 de video güncellemesi yapacağım ama her defasında güncelleme başarısız diyor. Bide avi dosyaları oynatılabilir denilmiş konunun başında orada bir zip unzip meselesi var ondan dolayımı biz avi dosyası oynatamıyoruz?? Yani telefona avi dosyasını atınca bunu nasıl izleriz??..Mkv çalıştıran telefon nasıl avide sorun çıkartır anlamadım :bilmm Yardımcı olursanız sevinirim..Şimdiden teşekkürler

doruk944

doruk944

Üye
neden iphonecular ve samsungcular birbirine laf atmaz biliyomusunuz cunku nokiacilarla yeterince egleniliyo

Sana şöle diyim iphone 4ü 1 hafta denedim alcaktım telefonun ipod touchumdan hiç farkı yoqtu madem markanız appelinizi seviosunuz nie telleri jailbrake yapıosunuzda appstoredan satın almıosunuz , telefonda duyduğum kadarıyla çekme sorunu varmış telefona adam gibi bir anten koyamayan ve üstüne üstün bide çok fazla para istiyen firimadan beklentilerinizi merak ediyorum. Samsung desen adamlar daha kendi işletim sistemlerini keşfedememiş kimlik arayan ergenler gibiler bi symbain çakarlar telefona bi WM bi android bi karar versinler yada nokia veya google gibi bir firimanın yaptığı işletim sistemine sadık kalsınlar ;):oke:

--------------- Ekleme ---------------

bi ara sony erricsoncular vardı aynı sizin gibilerdi bunlar gelip geçici şeyler samsung sony appel gider nokia kalır ;)

romanos

romanos

Üye
ben filmi tele yukledim ama ses var görüntü yok.. işletim sistemi anna.. sorun nedir acaba..??

wild.cats

wild.cats

Üye
arkadaş telden video çekiyorum ama oynatamıyor oynatıcı dosya yöneticisinden tıkladığımda dosya açılamıyor dio ama pcye attığımda videoyu izleyebiliyorum ne yapmam lazım yardım edin ?

cortex47

cortex47

Üye
bak bu iyi haber bende N900 var oda ayni direk yükle izle N8 alacam ama N900de birakamiyorum
daha avusturyaya gelmedi sanirim ama almanyada var fiyati 499€

N900'ün GPU'su N8'den çok daha güçsüz. bu yüzden hd videoları oynatamıyor. hatta kendim denedim sd videolarda bile takılma gözledim bazılarında. mkv dosyalarında da bariz takılma var.

----------Eklendi @ 00:46:02 ---------- Yazıldı @ 00:43:35 ----------

Nokia N8 7-8 gb lık 720p mkv film dosyalarını açabilir mi?Açarsa bu filmlerde 2 dil seçeneği oluyor yani dual audi.Bilgisayarda gom player vb. programlarda istediğin dili seçebiliyorsun.N8 de bu özellik var mı?

İki sorunun da cevabı hayır. N8 fat32 dosya sistemine sahip olduğu için 4gb boyuttan fazlasını göremez ve açamaz. ntfs dosya sistemli flash bellek veya hard disk bağlarsan da görmez. 720p mkv dosyalarını oynattığını gördüm. ama bazen ses, bazen görüntü olmadığını da gördüm. bazen hiç tanımadığını da gördüm. bu sanırım mkv dosyasının yazıldığı kütüphaneyle ilgili. çözemedim henüz hepsini, tek tek denemem gerek.

• Beğen
Tepkiler: iatis

berk_e_58

Üye
çıkış fiyatı 1.100 2 ay sonra oldu 1.250 şuan ise yaklaşık 1000 lira

Üst Alt