Nokia N8 Diger Tarayıcılarda Video Acmama Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

operator68

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Diger Tarayıcılarda Video Acmama Sorunu
Yaklaşık 1 ay önce nokia n8 aldım telefonundan çok memnunun fakat kendi tarayıcısı dısında bir tarayıcı programda video acmaya kalksam flas player yüklü deil gözüküyor. Bu konuda yardım edebilecek varmı. Bir ikinci sorunumsa telefonumdan bir siteye girmek istedigimde beni sitenin mobil sayfasına yönlendiriyor ve asla normal sayfaya geçmiyor.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
1) telefon flash player desteklemiyor. Flash lite var. :)

2) sitelerin herhangi bir yerinde pc görünümü vardır mutlaka oraya basın.:oke:

celibar

celibar

Üye
diğer tarayıcıların flash player desteği olmadığı için öyle bir hata oluşuyo.normal tarayıcı ile video nokia için o bile iyi.
web sitelerinde mobil sayfaya yönlendirme komutu olduğu için telefon da mobil sayfayı açıyor.sayfanın en altında pc görünümü için link varsa tıkla...yoksa mobilde gezmeye devam edecen.

ak42

ak42

Üye
Mobil uyumlu video siteleri de var düşük bağlantıda takımadan izlersin mesela vuclip.com bence çok kaliteli bi site izlediğin bi video yü ses dosyası şeklinde de indirme seçeneği var

operator68

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

submariner_79

Üye
Arkadaşlar bu en son gelen Anna sürümü çok kötü oldu eskiden facede açtığım videoları şimdi indirip açmaya çalışıyor ve flash player yüklü değil uyarısı veriyor halbuki bu telefonun önceki sürümü Flash Player 10 destekliyordu bu nasıl iş anlamadım sanırım sonraki güncellemelerde bu sorun ortadan kalkacak kalkmazsa durum vahim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...