Nedved
Emekli Yönetici
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
çok dogru bu sorun baya var yanliş açılıyor temalar.....sayın moderatorumuz bu temaların bır cogu S^3 degıl S60V5...yanı ornegın n8 e yuklendıgınde mesaj larda bembeyaz klavye sadece S^3 desteklı degılse cıkar....bu durumda tema normalde S60V5 dır ve S^3 kısmen modıfıye edılmıstır....umarım gereken ıncelemeyı yaparsınız...saygılarımla

Temaların hepsini tek tek deneyecek fırsatım yok ancak uyumlu modeller arasında N8 desteğinin olduğu yazıyor.Ayrıca diğer arkadaşlardan böyle br sorunu daha önce dile getiren olmadı.Telefonunuzdan kaynaklanan bir sorun olabilir mi acaba? Mesela hack'ten dolayı filan.

ve bu yukardakı arkadas alıntı yaptıgı tema o fw li bir s60v5 temasıdır.

uyumlu olmayan bir 5800 teması mesela bakın şoyle ustekıne cevap olmuş olur usteki resmime bakın işaretli kısımlara ve şimdikine bakın fark belli ( anlatımım bıraz garip olabilir kusura bakmayın lütfen sadece veysel abi diger tema konulalrında gerçekten emegi çok fazla var bundada konusun gayet duzgun ilerlemesi için onerilerde bulunuyorum![]()

Çok sağol abicim teşekkür ediyorum.Bunu dikkate almaya çalışırım bundan sonra.Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim.
Bu arada; hepsinde bu şekilde olur değil mi?

ya bu uyumluluk sorunu cok rahatsiz.cok sevdigim bir tema var htc hero temasi, hersey guzel ama klavyesi bembeyaz. editlemenin kolay bir yolu var mi acaba?
ama benzerini bulursam c6-01 için eklerim