Nokia N8 Dev Tema Arşivi Sürekli Güncellenecektir Son Güncelleme (02.05.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: chaos239
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: alikaracan ve chaos239

chaos239

Üye
kardeş emegine sağlık gercekten cok king temalar devamını bekliyorum sabırsızlıkla...

okin

okin

Üye
.....sayın moderatorumuz bu temaların bır cogu S^3 degıl S60V5...yanı ornegın n8 e yuklendıgınde mesaj larda bembeyaz klavye sadece S^3 desteklı degılse cıkar....bu durumda tema normalde S60V5 dır ve S^3 kısmen modıfıye edılmıstır....umarım gereken ıncelemeyı yaparsınız...saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Temaların hepsini tek tek deneyecek fırsatım yok ancak uyumlu modeller arasında N8 desteğinin olduğu yazıyor.Ayrıca diğer arkadaşlardan böyle br sorunu daha önce dile getiren olmadı.Telefonunuzdan kaynaklanan bir sorun olabilir mi acaba? Mesela hack'ten dolayı filan.

rowel35

rowel35

Üye
çok sağlam temalar var:)
emeğine sağlık. bu arada arkadaşlar takımlar için özel temalarınız var mı? veya yapan arkadaşlarımız var mı? ben 6600 için tema yapabiliyordum ancak yeni teller için yapamıyorum. program varsa bi GÖZTEPE teması yapmak isterim. veya yapan arkadaş varsa almak ister.m:)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
.....sayın moderatorumuz bu temaların bır cogu S^3 degıl S60V5...yanı ornegın n8 e yuklendıgınde mesaj larda bembeyaz klavye sadece S^3 desteklı degılse cıkar....bu durumda tema normalde S60V5 dır ve S^3 kısmen modıfıye edılmıstır....umarım gereken ıncelemeyı yaparsınız...saygılarımla
çok dogru bu sorun baya var yanliş açılıyor temalar :oke:
Temaların hepsini tek tek deneyecek fırsatım yok ancak uyumlu modeller arasında N8 desteğinin olduğu yazıyor.Ayrıca diğer arkadaşlardan böyle br sorunu daha önce dile getiren olmadı.Telefonunuzdan kaynaklanan bir sorun olabilir mi acaba? Mesela hack'ten dolayı filan.

sorun telefonda degil ne yazıkkı resimle anlatmaya vaktım olunca forumda konusunu açacam zaten :)

saly35

saly35

Üye
bu temaların çoğu n8i desteklemiyor arkadaşım güzel paylaşım yapmışssın ama paylaşmadan önce en azından bi deneyelim temalar açılıyor ama eksik ve hatalı olarak

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beyler temaları deneme şansım yok.Birsürü tema var ve daha da olacak inşaallah.Sorunun ne olduğunu bilemiyorum ama tümünde N8 desteği var diye yazdığı için buraya ekledim.Eğer hepsi uyumsuzsa konuyu sileriz, eğer arada birkaç tane varsa belirtin değiştireyim.Sorunun neyden kaynaklandığı da önemli tabi.Tüm N8 modellerinde çalışmıyorsa tamam ama bazılarında çalışmıyorsa bu temanın sorunu değil.Daha açıklayıcı anlatan biri olursa ben de ona göre müdahale ederim.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
ben dede telefon yok ama şoyle biliyorum resimlerle işaretledigim yerlere dikkat edilirise yada benım actıgım konuya bakılırsa anlşalır sadece n8 için açılmış bir siteden aldım çogunu uyumluluk sorunu falan derdi olmaz buyrun link http://www.maxicep.com/symbian-3-wa...lari-kiz-doga-ask-araba-vb-guncel-465853.html
ve aşagıdakı resimdede işaretli yerlerde goruldugu gibi sadece symbian 3 ait tir o işaretli kısım .bunun dişindakı temalr çogunluk uyumlu degildir pek anlatıp anlatamadıgımı bende bilmiyorum anlayan varsa ekleme yapsın :oke: ve bu yukardakı arkadas alıntı yaptıgı tema o fw li bir s60v5 temasıdır.
amaç:konu kirletmek kesinlikle degil abini emeklerine saygım sonsuzdur maksat konu düzgün olsun :oke:

Ekli dosyalar

CoDeYs

CoDeYs

Üye
veysel abi mesela senın konunda gordugun gibi uyumlular var sarj ve şebekeler fw li olmayan telefonlar dşinda bu resimdeki gibi olmaz

Ekli dosyalar

CoDeYs

CoDeYs

Üye
uyumlu olmayan bir 5800 teması mesela bakın şoyle ustekıne cevap olmuş olur usteki resmime bakın işaretli kısımlara ve şimdikine bakın fark belli ( anlatımım bıraz garip olabilir kusura bakmayın lütfen sadece veysel abi diger tema konulalrında gerçekten emegi çok fazla var bundada konusun gayet duzgun ilerlemesi için onerilerde bulunuyorum :)

Ekli dosyalar

bugli

Üye
ya bu uyumluluk sorunu cok rahatsiz.cok sevdigim bir tema var htc hero temasi, hersey guzel ama klavyesi bembeyaz. editlemenin kolay bir yolu var mi acaba?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uyumlu olmayan bir 5800 teması mesela bakın şoyle ustekıne cevap olmuş olur usteki resmime bakın işaretli kısımlara ve şimdikine bakın fark belli ( anlatımım bıraz garip olabilir kusura bakmayın lütfen sadece veysel abi diger tema konulalrında gerçekten emegi çok fazla var bundada konusun gayet duzgun ilerlemesi için onerilerde bulunuyorum :)

Çok sağol abicim teşekkür ediyorum.Bunu dikkate almaya çalışırım bundan sonra.Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim. :oke:

Bu arada; hepsinde bu şekilde olur değil mi?

ahmet_0147

Üye
sende sgll kanka

CoDeYs

CoDeYs

Üye

Çok sağol abicim teşekkür ediyorum.Bunu dikkate almaya çalışırım bundan sonra.Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim. :oke:

Bu arada; hepsinde bu şekilde olur değil mi?

paylaşimlarımda şikayet çıkmadı nokıa sitesinde baktım abi mesela 5800 5230 x6 n97 falan birkaçtaneye daha ve c6 n8 c5 baktım bunlara hepsinde gosterdiklerimle uyuşuyor uyumluluk sorunu çıkarmaz ama istisna olursa ona yapcak bişey yok abi :)

----------Eklendi @ 17:54:42 ---------- Yazıldı @ 17:54:06 ----------

ya bu uyumluluk sorunu cok rahatsiz.cok sevdigim bir tema var htc hero temasi, hersey guzel ama klavyesi bembeyaz. editlemenin kolay bir yolu var mi acaba?

hayır yok :oke: ama benzerini bulursam c6-01 için eklerim

rotasiz.kaptan

Üye
süppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

MaximRom

Üye
Ben HTC temasını denedim klavyesinde bişey yok ama ana ekranda ki saati göstermiyor x) bu noRmaL mi yoksa ben mi fazla beklenti içinde kaLdım x))

Üst Alt