nokia n8 dead flash

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kardeş dikkat et Cihazındaki sürümden daha düşük bir versiyonu yüklemeye çalışma

.Murat.

.Murat.

Üye
sana verdiğim linktekinide dene çok güzel

x2cyber2x1994

Üye
    Konu Sahibi
hadi bakalım hayırlı olsun kardeşim

eyv murat kardeşim cok yardımcı oldun teşekkür ederim :)

- - - Eklendi - - -

Kardeş dikkat et Cihazındaki sürümden daha düşük bir versiyonu yüklemeye çalışma

zaten onuda denedim bu hallere düştüm kardeşim bidaha tövbe :D

- - - Eklendi - - -

sana verdiğim linktekinide dene çok güzel
şuanda indirdim onu deniyorum :)

- - - Eklendi - - -

son olarak bişey sorucam cfw yide normal güncelleme atar gibi atmıyormuyuz?

- - - Eklendi - - -

refurbish kablo sorunu veriyor update softvareyle cfw yide atabiliyorum artık yardımcı olan herkeze teşekkürler iyi geceler :)

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
cfwde bir önceki sürümde downgrade oluyor ama aynıysa deadla direk olur

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
virüs programı varsa kaldır öyle dene

power_24

Üye
arkadaslar banada yardımcı olun lutfen n8 telefonumu hackledım 1 hafta once ve sımdı ne yaptıysam acılmıyor hard format yaptım yıne olmadı baska önerecegınız yöntemler varsa lutfen yardımcı olun.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaslar banada yardımcı olun lutfen n8 telefonumu hackledım 1 hafta once ve sımdı ne yaptıysam acılmıyor hard format yaptım yıne olmadı baska önerecegınız yöntemler varsa lutfen yardımcı olun.

dead flash atmadın mı?

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye

dead flash at

abdk27

Üye
aynı sorun bendede oluyor ama tam geri sayım olayı başladımı phonex has stopped working hatası veriyor neden.ha birde sanırım telimdeki versiyondan daha düşük versiyonu yükledim ondan dolayı açılmıyor kaç günder ne yaptımsa olmadı .

Esendağlı

Esendağlı

Üye
aynı sorun bendede oluyor ama tam geri sayım olayı başladımı phonex has stopped working hatası veriyor neden.ha birde sanırım telimdeki versiyondan daha düşük versiyonu yükledim ondan dolayı açılmıyor kaç günder ne yaptımsa olmadı .
Daha düşük versiyonu downgrade yapmadan yükleyemezsin,sorun çıkar.aynı sürümle veya daha yüksek sürümle tekrar flash atmalısınız

abdk27

Üye
Daha düşük versiyonu downgrade yapmadan yükleyemezsin,sorun çıkar.aynı sürümle veya daha yüksek sürümle tekrar flash atmalısınız
eski sürümün hangisini bi,lmiyorum malesef eskileri ve yenileride denedim bir türlü olmuyor deli olcam kaç gündür açılmıyor hiç tepkide vermiyor telefon ne bir ışık ne bir yazı.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Elinde dosyaların hazırsa sana team la yardım edebilirim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bana özelden temwiewer ile ilgili şifreyi at

abdk27

Üye
Esendağlı kardeşim ilgin ve yardımın için teşekkürler emeğine sağlık ALLAH razı olsun.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Esendağlı kardeşim ilgin ve yardımın için teşekkürler emeğine sağlık ALLAH razı olsun.
Ne demek güzel kardeşim elimden geldiğince bişiyler yaptık kendine iyi bak,iyi geceler

sinan19979

Üye
Software yaptım ve oldu Allah razı olsun ne kadar teşekkür etsem azdır ..

Üst Alt