hadi bakalım hayırlı olsun kardeşim

Kardeş dikkat et Cihazındaki sürümden daha düşük bir versiyonu yüklemeye çalışma

şuanda indirdim onu deniyorumsana verdiğim linktekinide dene çok güzel

arkadaslar banada yardımcı olun lutfen n8 telefonumu hackledım 1 hafta once ve sımdı ne yaptıysam acılmıyor hard format yaptım yıne olmadı baska önerecegınız yöntemler varsa lutfen yardımcı olun.
arkadaslar banada yardımcı olun lutfen n8 telefonumu hackledım 1 hafta once ve sımdı ne yaptıysam acılmıyor hard format yaptım yıne olmadı baska önerecegınız yöntemler varsa lutfen yardımcı olun.
aynı sorun bendede oluyor ama tam geri sayım olayı başladımı phonex has stopped working hatası veriyor neden.ha birde sanırım telimdeki versiyondan daha düşük versiyonu yükledim ondan dolayı açılmıyor kaç günder ne yaptımsa olmadı .dead flash at
Daha düşük versiyonu downgrade yapmadan yükleyemezsin,sorun çıkar.aynı sürümle veya daha yüksek sürümle tekrar flash atmalısınızaynı sorun bendede oluyor ama tam geri sayım olayı başladımı phonex has stopped working hatası veriyor neden.ha birde sanırım telimdeki versiyondan daha düşük versiyonu yükledim ondan dolayı açılmıyor kaç günder ne yaptımsa olmadı .
eski sürümün hangisini bi,lmiyorum malesef eskileri ve yenileride denedim bir türlü olmuyor deli olcam kaç gündür açılmıyor hiç tepkide vermiyor telefon ne bir ışık ne bir yazı.Daha düşük versiyonu downgrade yapmadan yükleyemezsin,sorun çıkar.aynı sürümle veya daha yüksek sürümle tekrar flash atmalısınız
epey dosya var elimde müsaitseniz başlayalımElinde dosyaların hazırsa sana team la yardım edebilirim
Ne demek güzel kardeşim elimden geldiğince bişiyler yaptık kendine iyi bak,iyi gecelerEsendağlı kardeşim ilgin ve yardımın için teşekkürler emeğine sağlık ALLAH razı olsun.