nokia n8 dead flash

Sponsorlu Bağlantılar

x2cyber2x1994

Üye
    Konu Sahibi
yardımınız için teşekkürler ama waiting for usb device sorununu aşamadım.
recovering phone
initalizing
diyor ve firmvare update hatası geliyor.usb yi cıkarıp güç tuşuna basılı tutuyorum 3 kere titriyor
takıyorum yeniden dene diyorum
bu seferde o kısımı geçip scannig imaj files yerine geliyor ve waiting usb devices diyip aynı hatayı veriyor :S

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
usb yi çıkartmadan 8 saniye basıcaksın dostum 3 kere titreyecek ayrıca yüklediğin yazılım sürümü 111.040.1511 olduğuna eminmisin bi kontrol et bi yanlışlık var he bide yazılımı phoenizin klasorune taşıdıktan sonra pc yi yeniden başlat bendede olmuştu dur la bi deneyeyim dedim olmuştu bi dene istersen :)

x2cyber2x1994

Üye
    Konu Sahibi
yazılım dogru ama pc rest atmadım ve kabloyuda cıkarıp deniyordum.hemen dediklerini yapıyorum :)

.Murat.

.Murat.

Üye
update software yap
refurbis,e basma

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
update software yap
refurbis,e basma
sw reset update software birde refubrish i tek tek denemiştim ben phoenix 2012 de hepsi aynı işi yapıyor yada ben çözemedim ama dead flash da update değil sw reset yapılıyor diye biliyordum ?

.Murat.

.Murat.

Üye
ben software yapıyorum refurbis,de nedense hep sorun çıkıyor

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
mutlaka bir yerde hata yapıyorsun bilgisayarın usb girişindende olabilir

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
bir ihtimal daha söyliyeyim içim cız ediyor ama ne yaparsın :D phoenix versiyonunu değiştir 2010 la falan dene gerçekten fark ediyor

x2cyber2x1994

Üye
    Konu Sahibi
usb girişlerini değiştirerek pc ye reset atarak her yolu denedim farklı sürümleri denedim bi yerde yapıyorum ama nerede :S birde şöyle bir hata veriyor arada
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
şimdi update deniyecegim :(

- - - Eklendi - - -

oldu şuan yükleme yapıyor umarım olur :(

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar sizleri cok seviyorum helal olsun valla yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum :D şuanda xeon cfw sini deneyecegim sorun olurmu sizce?

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
usb girişlerini değiştirerek pc ye reset atarak her yolu denedim farklı sürümleri denedim bi yerde yapıyorum ama nerede :S birde şöyle bir hata veriyor arada

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar sizleri cok seviyorum helal olsun valla yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum :D şuanda xeon cfw sini deneyecegim sorun olurmu sizce?
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/n8-symbian-evols-fp2-12-10-2012-a-697466.html kullanmanı tavsiye ederim güzeldir

xeon da iyidir :D

.Murat.

.Murat.

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

hangi yöntemle oldu software ilemi bende softla düzeltiyorum sorunu

x2cyber2x1994

Üye
    Konu Sahibi
son bi şey :D xeonu atarken yine kablo baglayın hatasını verdi ve bişey yapmadım bekliyorum 8 saniye basılı tutup deneyimi aynı işlemi? şuan telefonun ekranında test mode nokia yazıyor :D

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
son bi şey :D xeonu atarken yine kablo baglayın hatasını verdi ve bişey yapmadım bekliyorum 8 saniye basılı tutup deneyimi aynı işlemi? şuan telefonun ekranında test mode nokia yazıyor :D
artık deneme yanılma yöntemi ile çözeceksin benden bukadar geçmiş olsun :D

- - - Eklendi - - -

hangi yöntemle oldu software ilemi bende softla düzeltiyorum sorunu
software update ile düzeltmiş

x2cyber2x1994

Üye
    Konu Sahibi
software update ile düzelttim şuandada cfw yi atarken yine kablo hatası yaşıyorum :D yarısını yükledi tel acılıyor :D

x2cyber2x1994

Üye
    Konu Sahibi
sıkıntı cfw de :) şuanda başka cfw deniyorum :D

Üst Alt