Nokia N8 de T9 Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mahirmete

mahirmete

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 de T9 Problemi
Arkadaşlar merhaba. Bu Pr1.1 i yükledikten sonra T9 ile bi şey yazarken yazma ekranı çökmeye başladı. Örneğin yeni mesaj yazarken T9 ile, bazı kelimeler var çökmeye neden olan onlaru yazınca donuyor ve yazı ekranını kapatıyor. Ya da web de gezinirken yazı yazma ekranı açıldığında T9 ile yazınca yine çöküyor ve web sayfasına geri dönüyor. Sırf bu yüzden tlfonu yan çevirip q klavye ile yazmak zorunda kalıyorum ama T9 unda rahatlığı çok başka.

T9 klasörünü (C: deki Predic) sildim belki ondan sorun vardır diye. Ancak yine de düzelmedi. Bu olay için format atmak da istemiyorum pek ama son çare o olacak gibi.

Bi fikri olan yardımcı olabilirse çok mutlu olurum.

pcwolf

pcwolf

Üye
Ne yazık ki sonraki güncellemelerde çözülecek gibi bir sorun bu. Nokia.com.tr ye yazın da yeni güncellemeyi çıkartırken onu da düzeltirler belki.

ordoseclorum

Üye
aynı sorun bendede olmuştu ne yaptıysam düzelmedi son çare format :D

mahirmete

mahirmete

Üye
    Konu Sahibi
Bıktım ya bu Nokia'dan artık. iPhone 4 ile arasında kalmıştım alırken. Dedim donanım olsun navigasyondur fotoğraftır falan. İlk zamanlar çok memnundum ama bu nedir yaa. Güncelleme çkartıyo adamlar daha çok bi kaç şeyi bozuyolar. Pr1.1 de hiç bi düzeltme gelmedi ki adam gibi ıvır zıvır ufak tefek şeyler geldi önemli şeyler gitti. Olaya bak..

Peki kardeşim formatla düzeldi mi ki?

• Beğen
Tepkiler: accman

gülendam..

Üye
bende de aynı sorun var ve hala yaşıyorum. servise sordum onlarda format gerek dediler. t9 olmadan mesaj yazmak bile istemiyorum ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt