Nokia N8 Çoklu Dokunmatik Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bycn333

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Çoklu Dokunmatik Uygulaması
Evet arkadaşlar istediğim şey şu, iphone birden fazla parmak ekrana dokununca algılıyor. Bunun bir uygulamayla N8'ede olabileceğini öğrendim bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi acaba.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Evet arkadaşlar istediğim şey şu, iphone birden fazla parmak ekrana dokununca algılıyor. Bunun bir uygulamayla N8'ede olabileceğini öğrendim bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi acaba.
nerden aldin o bilgiye anlatsan iyi olur.:hmmm

yesrip2

yesrip2

Üye
iyi olur aslında

uurclkky

Üye
N8'de multi touch var zaten 2 parmak kullanılan uygulamalar var.

-omer-

-omer-

Üye
arkdas mesaj yazarken dmek istiyo :)

kaqan18

kaqan18

Üye
1 sn bekleyiver kardeş ya :)

mıttık

Üye
mesaj yazarken iki noktaya aynı basmaktaki mantık ne anlayamadım ben iki harfe aynı anda bassanız ne olacak siz klavye kullanırken bi tuştan elinizi çekmeden diğerine mi basıyorsunuz sanki iphone da değil hiçbir cihazda böyle bişey yok menüde filan dersen yine aynı şekilde bi işine yaramaz yani çok gereksiz bişey olur

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
mesaj yazarken iki noktaya aynı basmaktaki mantık ne anlayamadım ben iki harfe aynı anda bassanız ne olacak siz klavye kullanırken bi tuştan elinizi çekmeden diğerine mi basıyorsunuz sanki iphone da değil hiçbir cihazda böyle bişey yok menüde filan dersen yine aynı şekilde bi işine yaramaz yani çok gereksiz bişey olur

multitouch sadece web browserde bide bazı oyunlarda işe yarar bişey bence

BOZ_1903

Üye
yoo resimlere zoom yaparken veya editlerken resmi kırparken.. de kuullanabilirsin multitouch 'ı

elyn_noyt

Üye
dostum söylemiş oldugun olayın tlfonla bir ilgisi yok kullanılan ekranla ilgili bi olaydır tlfon ekranları Kapasitif ekran ve Rezistif ekran olmak üzere ikiye ayrılır ekranı Kapasitif olan tlfonlarda çoklu dokunma vardır farklı bir ekranda şu ana kadar yoktur sadece galaxsi s 2 nin ekranı farklı bir teknolojiyle üretilmiştir ama yine oda Kapasitif bir ekrandır farklılıgıysa görüntü kalitesi ve parlaklıgıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt