Nokia N8 codec

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadomen

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 codec
n8-00'de acaba .dat uzantılı videoları açabilen bir program var mı? arkadaşlar o kadar araştırmama rağmen, hiç bir yerde bulamadım. bilgisi olan veya bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa lütfen bilgisini paylaşsın... ilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.:hmmm

_ardaa

_ardaa

Üye
dat dediğin video cd formatı olan dat mı? onları açan uygulama bildiğim kadarıyla yok convert edeceksin mecburen.

sadomen

Üye
    Konu Sahibi
evet vcd formatlı .dat uzantılı videoları açabilecek programın olması lazım. divx vs. formatlı videoları açabildiğine göre bunu da açabilecek bir program olması lazım diye düşünüyorum...

_ardaa

_ardaa

Üye
video cd eskide kalmış bir format mpeg türünden kodlanır mpeg1'di yanılmıyorsam mpeg çözücü bir uygulama bulursan belki onuda çözer.

serdar84

serdar84

Üye
al bunu yükle telefonuna belki bu calistirir

sadomen

Üye
    Konu Sahibi
:vur bu kadar işletim sistemi ve uygulamaların içinde, bir tek benim istediğim uygulama mı yok? :angry: siz değerl ustalarımın bu konuya bi el atmasını rica ediyorum..:hmmm

sadomen

Üye
    Konu Sahibi
hala cevap yok sanırım olmayacakta..:evet:

sadomen

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yaw bu program sahiden yok mu ? vcd formatlı videoları n8 de yürüten bir program varsa neden bütün aramalarıma rağmen görmedim. bu konuda bilgisi olan lütfen bilgierini paylaşsın.. teşekkürler..

black0765

Üye
bende uzun zamandır böyle bi program arıyorum ama bir türlü bulamadım maalesef

Yuser21

Yuser21

Üye
arkadaslar denemedim ama olmasi lazim mesela.dat videosunun dat i silip mpg yapin sonra mesela.mpg olarak n8 atin oyle calistirabilir.

slant1111

slant1111

Üye
evet sonunu avi veya mp4 yapmayıda deneyebilirsiniz

tolgamsx

Üye
n8-00'de acaba .dat uzantılı videoları açabilen bir program var mı? arkadaşlar o kadar araştırmama rağmen, hiç bir yerde bulamadım. bilgisi olan veya bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa lütfen bilgisini paylaşsın... ilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.:hmmm

zaten benim tel açıyo dat dosyayı tel n8

cedit52

cedit52

Üye
yeni versiyon güncelleme yapınca sorun kalmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt