Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

SENAMA

Üye
nokia c5 oo simlock kodlardan izin yok hatası veriyor .... yardım. öğrenci

krydnsmz

Üye
Arkadaşlar penguen dergisi uygulaması çıkmış android telefonlar için bu uygulamanın c6-01 için olanını bulamaz miyiz

Arkadaşlar penguen dergisi uygulaması çıkmış android telefonlar için bu uygulamanın c6-01 için olanını bulamaz miyiz

çıkarsa bulursun ya da sitesinden takip edebilirsin bu tarz uygulamalar symbianda pek kullanışlı olmuyor

tarxhn

Üye
c6-01 dokunmatiğini daha hassas yapamaz mıyız ??

ondrx

Üye
engin abi merhaba kolay gele... bana hack konusunda yardım edermisin: tl c6 01 belle ..daha evvel hackledim geçenlerde virüs bulaştı hani şu kalsörleri exe uzatısıa çeviren ...bende karta ve tlf na format attım sonra tekrar hackleyim dedim olmuyor naza çeke çeke gereken hack prolarını yüklüyor...ama netice olumsuz sertifka hatsına devam ediyor..sorun ve çözüm ne olablir???

[ENGİN]

Üye
kardeşim hack konusunda yardımcı olamam çünkü orjinal kullanıyorum ben refresh'ten sonra hack konularına bakabilirsin

ondrx

Üye
sğl abi eyvallah kolay gelsin

hafıza kartında bir dosyayı nasıl gizleyebilirim

hafıza kartında bir dosyayı nasıl gizleyebilirim
eğer bu resim ise diğer klasörüne atarsan galeride görünmez veya video ise ama mesela duvar kağıdı seçmek için seçeneklerden resimlere baktığında o resimler yine görünür bunun olmamasını istiyorsan cities klasörüne bak sadece o klasörden görünür.

bir program vasıtasıyla yapabilirmiyiz bunu

bir program vasıtasıyla yapabilirmiyiz bunu

tabiki istersen şifre koyarsın galerine ya da linkini verdiğim programı indir bu en garantisi ben bunu kullanıyorum

http://www.maxicep.com/symbian-3-an...ard-plus-v2-00-0-symbian-3-signed-480274.html

programa girince şifre isteyecek şifreni seç kur programı sonra gir istediğin dosyanın üzerine gel hide seçeneğine gel gizler hiç bir yerden görünmez sadece bu programın içinden görebilirsin ama senden başka kimse giremez programa şifreyi bilmeyeceği için

Arkadaslar ii gunler,
ben N8 kullanicisiyim.
1 haftadir donup kaliyordu,ama 1 saat sonra aciliyordu,kafasina gore rest falan atiyordu,en son 2 gun once kapandi ve bir daha ne sarj aliyor,ne aciliyor.uzun uzun acma kapamaya bastim olmuyor.hic mi hic tepki yok.
En buyuk sorun su ki :
telefonda sms ler resimler ve rehber var.
silinmesi benim icin cok kotu olur.
yetkili servise gittim.
cevaplari: kesinlikle hersey silinir diyorlar.yeni versiyon yuklerlermis,ama hersey gidermis.bende geri aldim telefonumu.
bu isin bir hal caresi yokmudur.

Yardimlariniz icin cok tesekkurler.
Saygilarimla,

nopapeny

Üye
saygıdeğer maxicep üyeleri sizlere iki sorun ileteceğim. Nokia c6-01 kullanmaktayim yazılımı 111.040.1511 belle refresh sürüm Geçenlerde telefonun içerisinde bulunan gereksiz programların silinmesi amacıyla hard format attım. Şimdi sorunlara gelelim. 1. Sorun: format atmadan önce telefonda resim düzenleyici vardı Şimdi o yok onun tekrar orjinal nerden indirip kurabilirim. 2. Sorun: formattan sonra email uygulamasını kullanıyordum ancak gelen nokia apps 2.0 uygulamasını yükledim Şimdi de email uygulamasını açmak istediğimde acar gibi yapıyor ancak tekrar menü ekranına atıyor açmıyor. Bu iki sorun hakkında yardımlarınızi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

[ENGİN]

Üye
flash atmayı biliyorsan en iyisi flash atmak yazılım sıfırdan yüklenir magaza resim video düzenleyici vs microsoft apps e gelince o biraz sorunlu bir uygulama mesaj erteleme gibi sorunları var yüklememen en iyisi

merhaba arkadaslar benim telefonum nokia c6-01 ve son güncellemelere sahip fakat sorum şu acaba youtube de video izlerken direkt olarak youtube üzerinden video izleyemezmiyiz yani illaki video playerin açılması mı gerekiyor sadece youtube de değil diğer videolar için de aynı sorum geçerli

nopapeny

Üye
[ENGİN];5323599' Alıntı:
flash atmayı biliyorsan en iyisi flash atmak yazılım sıfırdan yüklenir magaza resim video düzenleyici vs microsoft apps e gelince o biraz sorunlu bir uygulama mesaj erteleme gibi sorunları var yüklememen en iyisi
flash atmayı bilmiyorum işte bilsem