merhaba arkadaşlar ben nokia c7 kullanıyorum telefona program yükleyeceğim zaman güvenlik uyarısı alıyorum tam olarak
DİKKAT bu uygulama kullanıcı verilerini almaya, arama yapmaya ,şebeke kullamaya, şifrelere erişim izni istiyo
programlarada gerçekten ihtiyacım oluyor ne yapmalıyım bu uyarı önemsiz bir hatırlatma olabilir mi
Selamlar. N8 ile Ovi Mağaza'dan uygulama yüklemek istiyorum. Giriş yapıyorum uygulamayı seçiyorum indirmeye çalıştığımda indiriyor ve yüklemeye başlıyor ardından bekliyor bir süre ve yüklemedi diyerek kapanıyor. Kaç defa denediysem yapamadım. Ovi Suite programından Mağazaya bağlanıp denedim yine aynı. Soft format attım olmadı. Hard format atıp Ovi Suite ile tüm güncellemerli yükledim yine olmadı. Son olarak tekrar Hard format attım cihazda yüklü olan 111.030.0609 sürümü yeniden yükledim yine olmadı. Kısaca ne yaptıysam ovi mağazadan uygulama yükleyemiyorum. Bunun çözümü nedir bilen varmı ? Teşekkürler şimdiden
Son sürüm herşey. Anladığım mağaza uygulamasıyla alakalı değil. başka bir sıkıntı var çünkü n8 için bir uygulama indirdim internetten ve ovi suite ile yüklemeye çalıştım yine aynı yüklemiyor.
Sa.Nokia c6-01 ekran koruyucusu varya ilk tuşları kilitlediğinde parlak oluyo sonra kararıyo.Öyle kararıncada güneşde hiç bir şey belli olmuyo onun bi çözümü varmıdır?
güneşe çıkarınca hiç okunnmuyor bi anlamıda kalmıyor ki ama bi uygulama buldum annadaki koruyucu gibi oldu.Adı annascreensaver isteyen aratsın signed de var unsignede forumda mevcut
"Selamlar. N8 ile Ovi Mağaza'dan uygulama yüklemek istiyorum. Giriş yapıyorum uygulamayı seçiyorum indirmeye çalıştığımda indiriyor ve yüklemeye başlıyor ardından bekliyor bir süre ve yüklemedi diyerek kapanıyor. Kaç defa denediysem yapamadım. Ovi Suite programından Mağazaya bağlanıp denedim yine aynı. Soft format attım olmadı. Hard format atıp Ovi Suite ile tüm güncellemerli yükledim yine olmadı. Son olarak tekrar Hard format attım cihazda yüklü olan 111.030.0609 sürümü yeniden yükledim yine olmadı. Kısaca ne yaptıysam ovi mağazadan uygulama yükleyemiyorum. Bunun çözümü nedir bilen varmı ? Teşekkürler şimdiden" yokmu bilen birisi ?
"Selamlar. N8 ile Ovi Mağaza'dan uygulama yüklemek istiyorum. Giriş yapıyorum uygulamayı seçiyorum indirmeye çalıştığımda indiriyor ve yüklemeye başlıyor ardından bekliyor bir süre ve yüklemedi diyerek kapanıyor. Kaç defa denediysem yapamadım. Ovi Suite programından Mağazaya bağlanıp denedim yine aynı. Soft format attım olmadı. Hard format atıp Ovi Suite ile tüm güncellemerli yükledim yine olmadı. Son olarak tekrar Hard format attım cihazda yüklü olan 111.030.0609 sürümü yeniden yükledim yine olmadı. Kısaca ne yaptıysam ovi mağazadan uygulama yükleyemiyorum. Bunun çözümü nedir bilen varmı ? Teşekkürler şimdiden" yokmu bilen birisi ?