Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

ustat4

Üye
[ENGİN];5215044' Alıntı:
konular güncel korkmana gerek yok flash atarken diyelimkı tel öldü ölü flash atarakta cihazi kurtarabiliyorsun

ilginiz için teşekkür ederim ama bu konuda yeterli bilgim yok bi parça daha yardımcı olursanız sevinirim (en azından linkleri verebilirmisiniz)

[ENGİN]

Üye
ilginiz için teşekkür ederim ama bu konuda yeterli bilgim yok bi parça daha yardımcı olursanız sevinirim (en azından linkleri verebilirmisiniz)

keşke linkleri verebilsem ama uzun zamandır pc yok mobilden giriyorum foruma üst konularda bulabilirsin sarı renkli konularda

ustat4

Üye
engin arkadaştan başka yardımcı olabilecek varmıı

[ENGİN]

Üye
hizan nick'li arkadaşa pm at müsaitse yardım edecektir.

Arjin06

Üye
merhaba arkadaşlar ben nokia c7 kullanıyorum telefona program yükleyeceğim zaman güvenlik uyarısı alıyorum tam olarak
DİKKAT bu uygulama kullanıcı verilerini almaya, arama yapmaya ,şebeke kullamaya, şifrelere erişim izni istiyo
programlarada gerçekten ihtiyacım oluyor ne yapmalıyım bu uyarı önemsiz bir hatırlatma olabilir mi

Selamlar. N8 ile Ovi Mağaza'dan uygulama yüklemek istiyorum. Giriş yapıyorum uygulamayı seçiyorum indirmeye çalıştığımda indiriyor ve yüklemeye başlıyor ardından bekliyor bir süre ve yüklemedi diyerek kapanıyor. Kaç defa denediysem yapamadım. Ovi Suite programından Mağazaya bağlanıp denedim yine aynı. Soft format attım olmadı. Hard format atıp Ovi Suite ile tüm güncellemerli yükledim yine olmadı. Son olarak tekrar Hard format attım cihazda yüklü olan 111.030.0609 sürümü yeniden yükledim yine olmadı. Kısaca ne yaptıysam ovi mağazadan uygulama yükleyemiyorum. Bunun çözümü nedir bilen varmı ? Teşekkürler şimdiden

[ENGİN]

Üye
mağazanın son sürümü yüklümü 3.30

Son sürüm herşey. Anladığım mağaza uygulamasıyla alakalı değil. başka bir sıkıntı var çünkü n8 için bir uygulama indirdim internetten ve ovi suite ile yüklemeye çalıştım yine aynı yüklemiyor.

Anil-D

Üye
kardes bende ovi music aclmyr yardım lutfen tel c6 01 belle

ytghan21

Üye
Sa.Nokia c6-01 ekran koruyucusu varya ilk tuşları kilitlediğinde parlak oluyo sonra kararıyo.Öyle kararıncada güneşde hiç bir şey belli olmuyo onun bi çözümü varmıdır?

[ENGİN]

Üye
sürekli parlak olsa da sarjdan götürecek ama ışıklarla ilgili bir uygulama vardı adını unuttum iyimi

ytghan21

Üye
güneşe çıkarınca hiç okunnmuyor bi anlamıda kalmıyor ki ama bi uygulama buldum annadaki koruyucu gibi oldu.Adı annascreensaver isteyen aratsın signed de var unsignede forumda mevcut

"Selamlar. N8 ile Ovi Mağaza'dan uygulama yüklemek istiyorum. Giriş yapıyorum uygulamayı seçiyorum indirmeye çalıştığımda indiriyor ve yüklemeye başlıyor ardından bekliyor bir süre ve yüklemedi diyerek kapanıyor. Kaç defa denediysem yapamadım. Ovi Suite programından Mağazaya bağlanıp denedim yine aynı. Soft format attım olmadı. Hard format atıp Ovi Suite ile tüm güncellemerli yükledim yine olmadı. Son olarak tekrar Hard format attım cihazda yüklü olan 111.030.0609 sürümü yeniden yükledim yine olmadı. Kısaca ne yaptıysam ovi mağazadan uygulama yükleyemiyorum. Bunun çözümü nedir bilen varmı ? Teşekkürler şimdiden" yokmu bilen birisi ?

yazmıştım

[ENGİN];5223142' Alıntı:

nokia betalabs'tan Qml store client symbian3 uygulamasını tele kurup öyle dene birde

adresine girdim ve indirdim her iki dosyayıda kurdum daha sonra herhangi bir uygulamayı yüklemeyi denedim yine aynı şekilde hata devam ediyor.

[ENGİN]

Üye
telinde QT uygulaması yüklümü?

valla bilmiyorum. telefonu yeni aldım daha her yerini bilmiyorum. nasıl bakıyoruz yüklü olup olmadığına? ve nereden yükleriz linkini paylaşırmısın?