Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

[ENGİN]

Üye
telde herhangı bir onarım anakart değişımı oldumu?

[ENGİN];4929715' Alıntı:
telde herhangı bir onarım anakart değişımı oldumu?

İlk servise gittiğinde bana aktarılan bilgi anakart değişimi yapıldığıydı.

Hard format yaptıktan sonra suit ile anna 1-2 güncellemeleri (yanlış hatırlamıyorsam) yapılabiliyordu.
Phoenix 2011 programının linkleri ölmüş galiba verdiğiniz linkte, güvenilir ve sağlam olanını nereden bulabilirim ?

ANIL

Admin
phoenix 2012 sürümü

Tepkiler: Sairfilmenam
Arkadaşlar ben telefonu güncelledikten sonra yanlışlıkla telefon hafızasındaki belle resimlerinin hepsini sildim.bu resimleri bana gönderebilecek biri var mı?şimdiden tşkler.

telefona format attım hackledim ve font değiştirdim, ama galeri ye girmiyor. foto çektinden sonra oradan bile galeriye girmiyor. sebebini/çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?

tekrar formatlaayı dene kardeşim

- - - Eklendi - - -

Merhaba dostlarım, c6-01 kullanıyorum telefeondan sensörleri açtığımızda yan ceirince yatay moda geciyor fakat sonra yiine eski haline gelebiliyor, acaba dikey modun sürekli kalabildiği gibi yatay modu da sabitlemek için bi program yada onn gibi bi şey var mı ?

Tepkiler: gürkançelik
arkadaşlar merhaba. c6-01'i pc bağlayıp pc den nete girdiğimde kısa süre sonra bağlantı kopuyor. Bu bağlantı kopmasının çözümü var mıdır? şimdiden teşekkürler. (nokia suite ve Nokia PC Internet Access ikisiyle de denedim ama bağlandıktan kısa süre sonra kopuyor)

akara10

Üye
Merhaba,
Nokia N8 telefonuma Garmin Mobile XT v5.00.50 harita yazılımını yükledim. Harita gayet güzel çalışıyor. Telefon dikey konumda iken herhangi bir soruunum yok. Telefonu yatay çevirdiğimde harita kırılıyor, sanki dikey konumda haritanın bir parçası çıkıyor. Navigasyonu kullanırken kötü bir görüntü oluşuyor. Yol takip etmem açısından da sıkıntı oluyor. Ne yaptıysam bu sorunu çözemedim. Benzer uygulamadan sorun yaşayan ve çözüme ulaştıran arkadaşım varsa bana yardımcı olabilir mi?
Şimdiden teşekkürler...

yahu ne zor soru sormuşum 3 gündür bilemediler

ANIL

Admin

bir çok sebebi olabilir. ilk olarak nokia suite son sürümünü yükle. kablo ile ilgili bir problemde olabilir.

internet radio ile ilgili bir sorun var . arada bir kanala bağlanırken ana ekrana dönüp reset atıyor. telefon kapanıp açılmıyor sadece widgetler sıfırlanıp yeniden yükleniyor.nadir de olsa can sıkıcı bir durum.bağlantı ile ilgili olduğunu düşünüyorum. belco2 nin cfwsi yüklü. sanırım programı gömmüş yazılıma. mağaza sürekli güncelleme uyarısı verince üzerine yüklemişdim. şimdi ilk geldiği gibi duruyor. var mıdır başka bir çözüm buna? ya da başına gelen?

akara10

Üye

Bilgisi olan kimse yok mu?

emre2574

Üye
belleye guncelledıkten sonra ortaya cıkan sms sorunu benı cıldırtacak cozum arıyrm bılen yardım etsın lutfen.
-sms yollarken takılı kalması ve tekrar gonderım saatı falan yazması onu tekrar yolla demek zorunda kalmam
-coklu msj atarken zaten kullanılıyr mesaj duzenleyıcı yazması ve boş mesaj atması
lutfen bana yardım edın ne yapmam gerek​

Beyler bi yardımcı olsanız ?

lewwwent

Üye

Menü>Ayarlar>Telefon Ayarları>Sensör ayarları> otomatik ekran döndür Kapalı konumuna getirin.