[ENGİN]
Üye
[ENGİN];4929715' Alıntı:telde herhangı bir onarım anakart değişımı oldumu?
İlk servise gittiğinde bana aktarılan bilgi anakart değişimi yapıldığıydı.
İlk servise gittiğinde bana aktarılan bilgi anakart değişimi yapıldığıydı.
arkadaşlar merhaba. c6-01'i pc bağlayıp pc den nete girdiğimde kısa süre sonra bağlantı kopuyor. Bu bağlantı kopmasının çözümü var mıdır? şimdiden teşekkürler. (nokia suite ve Nokia PC Internet Access ikisiyle de denedim ama bağlandıktan kısa süre sonra kopuyor)
arkadaşlar merhaba. c6-01'i pc bağlayıp pc den nete girdiğimde kısa süre sonra bağlantı kopuyor. Bu bağlantı kopmasının çözümü var mıdır? şimdiden teşekkürler. (nokia suite ve Nokia PC Internet Access ikisiyle de denedim ama bağlandıktan kısa süre sonra kopuyor)
bir çok sebebi olabilir. ilk olarak nokia suite son sürümünü yükle. kablo ile ilgili bir problemde olabilir.
Merhaba,
Nokia N8 telefonuma Garmin Mobile XT v5.00.50 harita yazılımını yükledim. Harita gayet güzel çalışıyor. Telefon dikey konumda iken herhangi bir soruunum yok. Telefonu yatay çevirdiğimde harita kırılıyor, sanki dikey konumda haritanın bir parçası çıkıyor. Navigasyonu kullanırken kötü bir görüntü oluşuyor. Yol takip etmem açısından da sıkıntı oluyor. Ne yaptıysam bu sorunu çözemedim. Benzer uygulamadan sorun yaşayan ve çözüme ulaştıran arkadaşım varsa bana yardımcı olabilir mi?
Şimdiden teşekkürler...
tekrar formatlaayı dene kardeşim
- - - Eklendi - - -
Merhaba dostlarım, c6-01 kullanıyorum telefeondan sensörleri açtığımızda yan ceirince yatay moda geciyor fakat sonra yiine eski haline gelebiliyor, acaba dikey modun sürekli kalabildiği gibi yatay modu da sabitlemek için bi program yada onn gibi bi şey var mı ?
tekrar formatlaayı dene kardeşim
- - - Eklendi - - -
Merhaba dostlarım, c6-01 kullanıyorum telefeondan sensörleri açtığımızda yan ceirince yatay moda geciyor fakat sonra yiine eski haline gelebiliyor, acaba dikey modun sürekli kalabildiği gibi yatay modu da sabitlemek için bi program yada onn gibi bi şey var mı ?
Menü>Ayarlar>Telefon Ayarları>Sensör ayarları> otomatik ekran döndür Kapalı konumuna getirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?